2017/2018 Trionic Produktnyheder

I 2017/2018 har Trionic gjort en enorm indsats i at udvikle helt nye Veloped modeller og nye versioner af Walker 12er & 14er.

Ny Veloped Ramme

Ny Veloped Ramme

Trionic har udviklet en helt ny Veloped ramme. Stellet er svejset fra unikke hydroformede 6061 legeringsslanger, som garanterer dig mange års hård brug.

Hydroforming opnås ved at indføre præ-formede rør i en støbeform, hvorefter det indre rør udsættes for et højt tryk ved hjælp af en blanding af vand og olie. Hydroforming tillader tværsnittet af røret at ændres langs længden af røret, og en optimal styrke / vægt-forhold opnås.

Den nye Veloped ramme har et 2-lags sølv-metallisk pulverbelægning og et cool mærkat kit, der resulterer i et fantastisk og cykel-lignende udseende.


Nye dæk fra Trionic.

Nye dæk - Trionic Primera og Trionic X-Country

I tæt samarbejde med en høj-kvalitets og velrenommeret cykeldæk fabrikant, har Trionic nu udviklet dæk specielt designet til Velopeds og Walkers.

Trionic Primera Dæk

Walker 12er og 14er er nu udstyret med det nye Trionic Primera dæk. Trionic Primera har en skal fremstillet af højt kvalitetsvæv med 60 fine tråde pr. kvadrattomme (60 TPI), der gør dækket lettere, mere komfortabelt og punkterfrit.

Luftlommen i dækket fungerer som en naturlig affjedring. Overfladen passer asfalt, brosten og hårde overflader nemt. Primera har et T-Guard punkterbeskyttelsesbælte, "Hud vægge" og reflekterende logoer for øget sikkerhed.

Trionic X-Country Dæk

Alle Veloped modeller er nu udstyret med det helt nye Trionic X-Country dæk. X-Countrys ru og mountainbike-lignende slidbane passer til off-road brug, stier, grus, sne og også asfalt og brosten.

Takket være dens fleksible krop fremstillet af 60 TPI væv, tilbyder X-Country en meget god affjedring, let vægt og god styrke. Ligesom Primera har X-Country et T-Guard punkterbeskyttelsesbælte, "Hud vægge" og reflekterende logoer for øget sikkerhed.


100% rustfrit stål.

Trionic Flex

En konventionel 4-hjulet rollator får problemer på ujævnt terræn, når et af de fire hjul mister sin kontakt med overfladen.

Trionic har udviklet en ny teknisk løsning kaldet "Flex", hvor fire fjedre er integreret mellem de to Walker ramme halvdele og X-formede foldning.. Den nye Trionic Flex funktion giver Walker 12er & 14er ekstra torso flex, så den bliver stående på alle 4 hjul.


100% rustfrit stål.

100% rustfrit stål

Eftersom Velopeds og Walkers er sande udendørs produkter, har Trionic i flere år brugt skruer, møtrikker, skiver, aksel aksler og små dele fremstillet af rustfrit stål. I 2017 har Walker 12er/14er og alle Velopeds også kuglelejer og quick-release aksler fremstillet af rustfrit stål.

Stefan Kindberg, Trionics produktudvikler, forklarer:
-"Et enkelt kugleleje fremstillet af rustfrit stål koster normalt 10,00 €, og eftersom Veloped i alt har 13 kuglelejer, er den samlede omkostning temmelig stor. Men eftersom vores Velopeds og Walkers er rigtige udendørs maskiner, har vi besluttet ikke at spare for at kunne tilbyde de højeste kvalitetsprodukter tilgængelige på markedet."


100% rustfrit stål.

2018' modeller af Veloped

Alle 2018' modeller af Veloped tilbyder dig følgende forbedringer:

• Ny ramme lavet af hydroformede og hamrede 6061-T6 aluminiumslanger.
• Nye Trionic X-Country letvægtsdæk med punkterbeskyttelse, 60 TPI kroppe, hud vægge og reflekterende logoer.
• Nye CST slanger, der holder dæktrykket længere.
• Ialt 13 kuglelejer fremstillet af rustfrit stål.
• Trykknap quick-release aksler fremstillet af 100% rustfrit stål (3).
• Ny klatringshjuls-affjedring fremstillet af høj kvalitet 6061-T6 ekstruderede aluminiumsdele.


100% rustfrit stål.

2018' Walker 12er & 14er modeller

Alle 2018' modeller af Walker 12er og 14er tilbyder dig følgende forbedringer:

• Lavere vægt: Walker 12er - 0,5 kg / Walker 14er - 0,8 kg
• Nye Trionic Primera letvægtsdæk med punkterbeskyttelse, 60 TPI kroppe, hud vægge og reflekterende logoer.
• Nye CST slanger, der holder dæktrykket længere.
• Ialt 8 kuglelejer fremstillet af rustfrit stål.
• Nye trykknap quick-release aksler på baghjulene fremstillet af 100% rustfrit stål (3).
• Nye quick-release spyd på forhjulene, der er lettere at betjene.


Vi er afhængige af cookies til at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.