4 spørgsmål til Johanne Pickens fra Skotland

Joanne Pickens og hendes hest Bobkat

Hvad kan du fortælle os om dig selv?

Jeg er Johanne, en 38-årig paradressurrytter. Jeg har mobilitetsproblemer grundet nerveskade i mine ben efter en større rygoperation. Tiltrods for det er jeg stadig en meget aktiv person. Jeg passer, rider og konkurrerer med mine 2 heste og jeg nyder også at tage på camping og gå i bakkerne med min partner og vores hund, Ness. Jeg går normalvis med en stok, og jeg synes ofte det var akavet når det kom til mudder, ujævnt terræn. Så jeg gik på jagt efter noget til at hjælpe med at gøre livet lidt nemmere for mig. Jeg havde brug for noget som ville være praktisk, nemt at bruge og som kunne holde til de grove, ujævne skotske bakker, så vel som marker og gårdspladser osv. - da fandt jeg Trionic Veloped!

Hvad fik dig til at vælge Veloped Trek 14'eren?

Johanne Pickens med udstyr

Jeg valgte Veloped Trek 14'eren da den passer bedst til mine krav, og de store hjul gør det nemt at komme rundt i svært terræn. Den overgår faktisk alle mine forventninger! Den er ikke blot dem at bruge, den har også en nyttig kurv, 2 aftagelige tasker, og den ser meget mere moderne ud end den sædvanlige rollator! Min partner er så imponeret af den, han vil have den med sig næste gang han tager på fisketur! Den er bare så alsidig!

Hvad har du været i stand til at gøre med din Veloped Trek 14'er som du ikke troede du ville kunne?

Det har virkeligt åbnet nye døre for mig at have Veloped'en Jeg behøver ikke længere at anstrenge mig når jeg er ude og gå, jeg kan stoppe og tage et hvil når jeg vil, ved blot at skubbe sædet frem, og Veloped'en gør bærearbejdet så jeg ikke behøver at gøre det! Jeg kan bruge den til at flytte tunge hønet i laden, endda bære tunge sadler og foderspande frem og tilbage, det har gjort mit liv den smule nemmere - ville virkeligt ønske jeg havde fået en noget før!

Hvad er det næste for dig og din Veloped, har du noget særligt planlagt?

Jeg konkurrerer i RDA (Riding for the Disabled Association) Scottish Championships i oktober, og min Veloped kommer med mig! Det betyder jeg kan have alt mit udstyr ved hånden og spare ture frem og tilbage til lastbilen. Jeg håber også på at kvalificere mig til RDA National Championships i Hartpury igen næste år, hvor jeg ved at Veloped'en bliver uundværlig.


Vi er afhængige af cookies til at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.