Veloped & Walker — Lavet til at gå

Velkommen til Trionic - din leverandør af høj kvalitet og unikke mobilitetshjælpemidler. Vores svenske rollatorer og gangstativer fremmer din mobilitet, dit helbred og din nydelse af det udendørs. På Trionic finder du rollatorer og hjulede gangstativer med dæk, hub bremser og patenterede løsninger som Trionic klatringshjul og Trionic Syncro styretøj.

Vores tilbud:

  • Trionic Veloped er i virkeligheden det eneste sande off-road gangstativ på markedet, og det er dit moderne alternativ til en rollator.
  • Trionic Walker er den nye premium class blandt rollatorer, og den tilbyder en stor udendørs ydeevne og et meget høj komfortniveau.

Vores ønske er at du nyder den bedste produkterfaring på markedet indenfor vores felt; den ultimative støtte både i by- og udendørs områder.

Din mobilitet er vores alt

Vi tror på kvalitet, god teknik og velgennemtænkte design. Vi fokuserer konstant på innovation og udvikling af produkter, som du kan anvende og være aktiv med, uden at gå på kompromis med det faktiske behov for støtte. Vore kunder er alle vigtige og vi byder dit samarbejde, feedback og tanker velkommen.

Vores Vision: At tilbyde dig de bedste ganghjælpemidler i verden.

Vi er afhængige af cookies til at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.