Ofte stillede spørgsmål

Dette er en kort liste over vores oftest stillede spørgsmål (vi vil tilføje spørgsmål løbende). For mere information, eller hvis du har brug for support, venligst send os en e-mail eller ring til os.

1. Flyvende med en Rollator + maksimale tilladte bagage

Du kan bringe en Veloped/Walker på ethvert fly uden omkostninger, eftersom de er registrerede som hjælpemidler.

Når du flyver med en Veloped eller Walker, gør som følger:
Pak ikke Veloped/Walker, i stedet gå med den til check-in skranken. Når du checker ind, fortæl personalet at du gerne vil bringe din "rollator" ind i lufthavnen (vigtigt, at du siger "rollator" eller "mobilitetstøtte"). De sætter et mærke på den, og du sender den gennem sikkerhedskontrollen. Lige før du går ombord i flyet, sætter du Veloped/Walker til side og personalet indlæsser den derefter i bagagerummet på flyet. Før du lægger den til side, fold rammen og sænk grebet.
 
Hvis du gør som beskrevet ovenfor, kan du bringe den fulde tilladte bagagemængde (20-25 kg), eftersom Veloped/Walker betragtes som en mobilitetstøtte og vægten ikke inkluderes i din bagage. Hvis du pakker den og tjekke den ind, vil den ses som bagage (ca. 15-17 kg incl. emballage/emballage), hvilket begrænser mængden af normal bagage, som du kan medbringe.
Vi er afhængige af cookies til at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.