Trionic Veloped

Din moderne alternativ til en rollator

Hvis du fører en aktiv livsstil, er Veloped din ideelle valg af hjul rollator. Med sit innovative og enestående design er Veloped den nyeste teknologi, når det kommer til støtte på gåtur, vandreture og løb.


Ægte terrængående maskine

Hvad er en Veloped?

Den Veloped er en svensk opfindelse, der er blevet udviklet på den kongelige tekniske institut (KTH) i Stockholm

25 år af erfaring fra cykelløb, undervisning og cykel design er blevet omsat til praksis ved konstruktionen af Veloped.

Den Veloped er afprøvet og fuldt godkendt som en “rollator”, men dens design og dens funktioner varierer meget fra konventionelle rollatorer. Dens patenterede klatring hjul, og komfortabel pneumatiske dæk arbejde i fællesskab for en helt ny gående oplevelse. Det klatrer kantsten, rødder og andre forhindringer med lethed og forvandler brosten, grus, græs, sne og terrængående stier til en ren fornøjelse, i stedet for en ujævn og ubehagelige oplevelse.

Veloped er faktisk den eneste terrængående rollator på markedet.

Veloped

 1. Hjul køretøjet, der fremdrives ved at skubbe den når du går.
 2. Efterkommer til “Swiftwalker” opfundet af Karl von Drais i 1817, anerkendt som værende den første cykel.
 3. Tillægsord til at være “hurtig-gående”.

[veloped: latinsk velo- = hurtig; se hastighed + latinsk ped- = fod; se -ped.]


Ægte terrængående maskine.

Være aktiv - Forblive aktive

En gåture med Veloped er en nem og behagelig måde at holde fysisk aktive, uanset alder og fysisk formåen. Du kan klar dine daglige aktiviteter, forbedre din kondition, brænde nogle kalorier og nyde udendørs.

Ved at bruge Veloped, du vil fortage hurtige fremskridt på vej til en sundere og længere liv og det er den perfekte valg for motion, hvis alt hvad du behøver er en lille støtte når du går, på vandreture eller løbetur

Veloped har også en positiv indflydelse på din sundhed. Moderat motion som at gå hjælper med at beskytte kroppen fra mange sygdomme og tilstand. Ved at gå med en Veloped for et total af 30 minutter om dagen, vil du møde lægernes anbefalinger for fysisk aktivitet.En ægte terrængående maskine

Den Veloped er den eneste rollator i verden, der er virkelig terrængående.

Se videoen og du vil se hvor let og uden besvær, den Veloped klarer ujævnt terræn, sten, rødder, kantsten, grus og brosten!


Ægte terrængående maskine.

Nyd udendørs

Ved sit unikke design, Veloped fremmer fysisk aktivitet og udendørs aktiviteter.

Veloped tilbyder dig større adgang til udendørs og gør det muligt at udføre fysiske aktiviteter, som du ikke kunne klarer med en konventionel rollator.

Det er designet med stor fokus på gåture og det er den første ægte terrængående rollator tilgængelige i verden.

Når du går på ujævnt terræn, Veloped slår enhver anden rollator hænderne ned.


Ægte terrængående maskine

Slentre gennem byen

Byen miljø er ingen dansegulvet, i stedet det er proppet med kantsten, brosten, huller og forhindringer.

Veloped tilbyder dig store fordele, også i byområder og det er ikke en rollator kun beregnet til terrængående brug.

Takket være dens klatring hjul og pneumatiske dæk, kan du gå gennem byen både hurtigere og med større komfort.

Og at ser cool ud på gåture,er helt i orden. Veloped er blevet kåret som vinder af den svenske designpris “Aluminium Design”, grundlagt af den svenske aluminiumsindustri.


Ægte terrængående maskine.

Trionic klatring hjul - patent

A kommer over forhindringer som kantsten, rødder og sten er et meget almindeligt problem blandt rollator brugere. Hvis forhindringen er højere end 2-4 cm (afhængigt af hjulstørrelse), skal rollatoren løftes for at passere hindring. Hvis brugeren er tvunget til at løfte rollatoren, eller til at udføre nogle andre manøvre til at kom over forhindringen, har rollatoren helt mistet sin vigtigste funktion at tilbyde støtte.

Veloped er udstyret med Trionic Klatring Hjulet (Patent) som øger evnen til at kom over forskellige former for forhindringer, når du går udendørs. Ved at sprede belastningen over to hjul, som er lidt forskud fra køreretningen, er klatring sekvensen opdelt i to trin.

Den klatring kapacitet forstærkes endnu mere gennem en vinklet link arm, der bruger skubbe styrken leveret af brugeren. Dette giver Veloped en unik funktion, kapacitet til at klatre en 13 cm høj hindring, for eksempel en høj kantsten eller sten. Når du overvinder en lavere hindring, for eksempel en sænket kantsten på en fodgængerovergang, behøver du kun en brøkdel af den skubbekraft et enkelt hjul kræver.

Den drejelige link arm giver også affjedring. På ujævnt terræn drejer en konstant og affjedrer turen. Affjedringen forvandler en off-road tur Veloped til en ren fornøjelse.


Ægte multi-terrængående maskine.

3-Hjuley Design = Off-Road værdig

På Trionic irriterer det os, at mange rollator-fabrikanter markedsfører deres rollatorer som værende i stand til off-road. Denne markedsføring har intet at gøre med den faktiske sandhed. Lidt større hjul og/eller lidt blødere dæk er simpelthen ikke nok til at forvandle en rollator til et off-road køretøj, og konventionelle 4-hjulede rollatorer er simpelthen ikke off-road værdige.

Kun et 3-hjulet design, med 3 støttepunkter tilbyder permanent jordkontakt og en ordentlig off-road ydeevne.

Velopeds patenterede klatringshjul, og komfortable pneumatiske dæk, arbejder i fællesskab for at skabe en helt ny gang-oplevelse. Den klarer kantsten, rødder og andre forhindringer med lethed og forvandler brosten, grus, græs, sne og terrængående stier til en ren fornøjelse, i stedet for en ujævn og ubehagelige oplevelse.

For at bekræfte ovenstående udtalelse: Sørg for at kigge på de moderne off-road baby-joggere. De er alle, uden undtagelse, 3-hjulede. Kun et 3-hjulet design, med 3 støttepunkter tilbyder permanent jordkontakt og en ordentlig off-road ydeevne.


Ægte multi-terrængående maskine.

Pneumatiske Dæk

Konventionelle rollatorer har stenhårde, solide dæk, der intet tilbyder, når det gælder komfort, når du gå på brosten, grus og ujævnt terræn. Mange rollator-brugere er tvunget til at plage sig selv blot for at tage i supermarkedet, og brugen af en rollator forårsager ofte alvorlige smerter i hænder, albuer og skuldre.

Velopeds er alle udstyret med luft-pressede dæk. Der er flere fordele med luft-pressede dæk; de tilbyder dig en blød og smidig tur og en uovertruffen komfort. Da de ikke forårsager vibrationer ligesom massive dæk, er du mindre tilbøjelig til at lide smerte og ubehag i dine led, når du går på ujævt terræn

Trionic tilbyde dig forskellige dækindstillinger, og du kan vælge det rigtige dæk til din Veloped, alt efter dine krav og fortrukne terræn. Du kan vælge mellem luft-pressede dæk fra kvalitetsproducenter Schwalbe, Continental, Innova og diamant.


Ægte multi-terrængående maskine.

Større Hjul

Hjulstørrelsen er vigtig!

Præstationen af en rollator eller et gangstativ er stærkt afhængig af størrelsen på hjulene.

Jo større hjul, des lettere er det at passere forhindringer og ujævnt terræn, og komfortniveauet øges også med hjulstørrelsen.

Et større hjul præsterer simpelthen bedre end et mindre hjul.

Alle Velopeds har 12"/ 31 cm og 14" / 36 cm store for- og baghjul som standard.

Takket være dens større hjul klarer Veloped grus, kantsten, brosten, sten, rødder og ujævne stier med større lethed og højere komfort, i forhold til konventionelle rollatorer.


Ægte multi-terrængående maskine.

Yderligere Funktioner

Veloped tilbyder mange unikke funktioner og egenskaber:

 • Højdeindstillelige greb, fri for faste intervaller.
 • Foldbar ramme og aftagelige hjul med quick-release aksler.
 • Justerbart sæde for bedre benplads når du går.
 • ATB-Multi-Terræn-Bremser for en optimal sikkerhed.
 • U-formet grebsbar, der tilbyder adskillige håndstillinger.
 • Kurv med lynlås-lomme.
 • Bevægelses- & parkeringsbremse
 • Vinkel-justerbart styr.

Vis alle funktioner & egenskaber »Vælg mellem 5 Veloped modeller

Afhængigt af dine foretrukne fysiske aktiviteter er der altid en Veloped, der opfylder dine krav.


Ægte multi-terrængående maskine.

Veloped Sport

For Fitnessgang

Veloped Sport vil være din trofaste støtte, når du øver verdens mest undervurderede motion – at gå. At gå er nok det tætteste man kommer på perfekt træning, og det er en fantastisk måde at holde sig i form og tabe sig.

Intensitetsniveauet på fitnessgang er optimal for at forbedre din sundhed, samtidig med at en høj fedtforbrændingseffekt opnås. Hvis dit mål er at tabe dig og forbedre dit fitnessniveau ved en jævn hastighed, er fitnessgang et glimrende valg. Du kan motionere lidt længere hver gang, og i stedet for at køre dig selv træt, som med mere intensiv træning, ser du hurtigere fremskridt når du arbejder dig hen imod dit personlige mål. For maksimal sundhed og fedtforbrændingseffekt er den ideelle puls 55-70% af din maksimale puls.

Veloped Sport tilbyder dig støtte og sikkerhed. når du træner udenfor. Den reducerer påvirkningen og stresset på din krop, som kan forårsages af fitnessgang.

Det har de samme fordele som en mountainbike har for cyklister og du kan tage til grønne områder, veje, vandrestier og skoven. Du kan nu fuldt ud nyde fitness walking – føler sig sikkert og frit kan gå hvorhen du ønsker.

Veloped Sport er testet og godkendt ifølge den Europæiske standard for rollatorer/gangstativer (ISO-11199). Den er også CE mærket.

Til Veloped Sport model program»Ægte multi-terrængående maskine.

Veloped Tour

Tilbyder daglig komfort og frihed

Med Veloped Tour vil du nyde daglig komfort og funktionalitet. Den er meget velegnet til en tur i parken, shopping ture og daglige aktiviteter. Den rummelige kurv kan let indeholde dine dagligvarer fra supermarkedet og at bringe dem hjem er en glæde med alle fordelene ved klatringshjulet og de luftfyldte dæk.

For at give optimal siddekomfort, er sædedybden blevet øget til 30 cm. Det længere komfortsæde i kombination med stærkt plastskær, giver betydelig støtte langs benene.

Farve designet er let og elegant, med sølvstriber og matchende røde linier. Striberne er lavet fra 3M Scotchlite reflekterende stof, og når du går om natten giver de reflekterende striber øget sikkerhed i trafikken.

Veloped Tour leveres også med et praktisk regnslag, der beskytter kurv og sæde. Coveret har en 2-farvet design, og du kan vælge mellem sølv og sort alt efter hvilken side du vender udad.

Veloped Tour er afprøvet og fuldt ud godkendt i henhold til den europæiske standard for rollatorer / walkers (ISO-11199). Den er også CE mærket.

Til Veloped Tour model program»


Ægte multi-terrængående maskine.

Veloped Trek

Udstyret til vandring og rejser

Last op din Veloped Trek og tage afsted for spænende eventyr.

Det tilbyder masse af muligheder til at bære alle dine udstyre, når du er på vej ud for at udforske verden. Med sin alsidige sæde taske og rygsæk, Veloped Trek er din perfekte følgesvend for vandreture, camping og rejser.

Sædeposen fastgøres på sædet og foldes nemt frem når du ønsker at sidde ned for at holde en pause. Det har tre adskilte, indvendige rum med masser af plads til dit kamera, kort, dine værdigenstande og en vandflaske eller Termokande. Sædeposen kan også bæres som en skuldertaske, og har en polstret aftagelig rem. Et ydre rum med lynlås og to netlommer klarer dine småting. En top elastiksnor holder ekstramaterialet.

Rygsækken passer fint ind i kurven, og med fuld længde lynlås, du har nem adgang til den hovedrum i rygsækken. Skulderstropperne kan skjules i en separat lomme. Din MP3-afspiller passer ind i den lille top med lynlås lomme, og der er et ærme til dine hoved-telefoner. Derudover er der et ydre rum med lynlås og to net-sidelommer, der kan holde to vandflasker.

Sædebetræk, kurv, sædet pose og rygsækken er lavet af robust og vandafvisende 600Dpolyester, med reflekterende foring for sikkerheden, når du går i trafik om natten.

Veloped Trek er afprøvet og fuldt ud godkendt i henhold til den europæiske standard for rollatorer / walkers (ISO-11199). Den er også CE mærket.

Til Veloped Trek model program»


Ægte multi-terrængående maskine.

Veloped Golf

Det nye og unikke Golf rollator

Bliv i spillet og gør dig selv en tjeneste ved at gå på golfbanen i stedet for at køre en elektrisk golfbil

Med Veloped Golf vil du uden problemer spille 18 huller og få masser af sund motion på samme tid.

Med alle fordelene ved klatringshjulet, affjedring, 3-hjulet design og luftfyldte dæk, finder Veloped Golf sig meget tilpads på golfbanen.

Veloped Golf har to golftasker, der er knyttet til hovedrammen. De kan holde et komplet sæt af 14 golfkøller, og taskerne kan enten lukkes eller efterlades åbne foran, afhængig af din foretrukne måde at bære dine køller. Kurven holder din vandflaske, ekstra tøj og andet du måske har brug for på turen.

Veloped Golf er afprøvet og fuldt ud godkendt i henhold til den europæiske standard for rollatorer / walkers (ISO-11199). Den er også CE mærket.

Til Veloped Golf model program»


Ægte multi-terrængående maskine.

Veloped Jakt

For jægere

Veloped Jakt vil være din pålidelige følgesvend på din jagttur.

Mange jagtområder er svære at få adgang til. Du er nødt til at vandre langs stier og grusveje for at komme dertil. Selvom du er en erfaren jæger, kan en jagttur være en stor udfordring hvis du lider af knæproblemer, rygsmerter, svækkede led, overvægt eller aldersrelaterede problemer.

Et ordentligt "jagt gangstativ" skal klare sig godt i alle off-road terræn. Standard gangstativer og rollatorer er slet ikke beregnede til denne slags terræn, mens Veloped Jakt er.

Med Veloped Jakts off-road kapacitet og klatringshjul, kan du nemt overvinde rødder, grus, sten og snavs på din vej til jagtområdet. Affjedringen, luftfyldte dæk og 3-hjulet-design tilbyder uovertruffen komfort og konstant jordkontakt.

Riffelposen, der tillægger hovedrammen, aflaster din ryg og sædet er meget praktisk når du på dit bytte.

Veloped Jakt er afprøvet og fuldt ud godkendt i henhold til den europæiske standard for rollatorer / walkers (ISO-11199). Den er også CE mærket.

Til Veloped Jakt model program»

Vi er afhængige af cookies til at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.