Veloped — Funktioner & Egenskaber

Nyd Udendørs

Pneumatiske dæk Udjævn din tur.

Konventionelle rollatorer har stenhårde, solide dæk, der intet tilbyder, når det gælder komfort, når du gå på brosten, grus og ujævnt terræn. Brug af en konventionel rollator medfører ofte alvorlige smerter i hænder, albuer og skuldre.

Veloped er udstyret med pneumatiske dæk, der tilbyder dig en blødere kørsel og uovertruffen komfort. Da de ikke forårsager vibrationer ligesom massive dæk gør, er du mindre tilbøjelige til at lide smerte og ubehag.

Pneumatiske dæk »

Nyd udendørs

Terrængående design.
Nyd udendørs

Konventionelle 4-hjulede rollatorer kan ikke klare off-road. På ujævnt terræn mister et af de fire hjul før eller senere sin kontakt med jorden, og rollatoren tilter eller stopper brat.

Takket være dens 3-hjulsdesign, det patenterede klatringshjul og de betydeligt større hjul, er Veloped det eneste rigtige terrængående walker/rollator i verden. Når du går på ujævn vej og ru jord, slår Velopeden enhver rollator, til enhver tid.

Video »

Hjulstørrelsen er vigtig

Trionic Klatrehjul Overkom alle Forhindringer.

A kommer over forhindringer som kantsten, rødder og sten er et meget almindeligt problem blandt rollator brugere. Hvis forhindringen er højere end 2-4 cm (afhængigt af hjulstørrelse), skal rollatoren løftes for at passere hindring.

Med Velopeds unikke og patenterede Trionic Klatrehjul, vil du nemt overkomme op til 15 cm høje forhindringer såsom kantsten, sten og rødder, uden at være nødt til at løfte Velopeden.

Video »


Skub Sædet Frem. Nyd en Oprejst Holdning.

Mange rollatorbrugere går med en sammenkrøben ryg, som naturligvis er meget trættende og ergonomisk ufordelagtig. Dette er ofte forårsaget fordi sædet på konventionelle rollatorer er placeret for tæt på benene, og der ikke er tilstrækkelig plads til benene, når du går. Som et resultat er brugeren nødt til at gå langt bag rollatoren, og den sammenkrøbne stilling kommer automatisk.

Når sædet er skubbet frem, tilbyder Velopeden massere af gangplads indenfor rammen. Dette betyder at du kan gå tættere på greb håndtagene, hvilket automatisk resulterer i en mere oprejst og ergonomisk korrekt kropsholdning.

Det u-formede og ergonomiske greb stangen tilbyder flere grebspositioner, og mens siddende fungerer det som rygstøtte. Greb stangen kan frit højde justeres for at tilpasse din kropshøjde perfekt.

Ergonomiske fordele »

Skub sædet frem

Hjulstørrelsen er vigtig

12" eller 14" Store Hjul. Præstation er Altafgørende.

Et større hjul præsterer simpelthen bedre end et mindre hjul. Med 12”/31 cm eller 14”/36 cm større hjul, vil du kunne overkomme forhindringer og ujævn grund, og dit komfortniveau vil stige på enhver ujævn overflade.

Hvorfor større hjul? »

Sammenfoldelig Ramme for Smalle Passager

Foldbar ramme. Nem opbevaring.

Ved at trykke på knapperne på den teleskopiske sammenklappelige ramme, kan du folde Velopeden i to trin.

Når det er halvt foldet, kan det stadig rulle når du skubber det, og du kan nemt passere smalle døråbninger m.m.

Sådan folder du »

Multi-Terrænbremser

Terrænbremser. Sikkerhed frem for alt.

Takket være Trionic terrænbremsesystemet kan du altid stole på en optimal bremseevne, uanset om du er til fods i solskin, silende regn eller dyb sne. Bremserne er fuldt beskyttet mod snavs, vand og sne.

Optimal sikkerhed »


5 Veloped-Modeller. Forskellige Sæder, Kurve & Tasker.

Trionic tilbyder dig 5 Veloped modeller, der er udstyret med forskellige tekstil kits for at passe til forskellige aktiviteter:

  • Veloped Sport, for Fitnessgang
  • Veloped Tour — Ved dagligdags aktiviteter
  • Veloped Trek — For vandreture & rejser
  • Veloped Golf — Golf Walker
  • Veloped Jakt — Til jagt

Klik på de nedenstående knapper for at se de forskellige Veloped modeller og deres tekstil kits!

Veloped Sport » Veloped Tour » Veloped Trek » Veloped Golf » Veloped Jakt »

Trionic bremsehåndtag

Aftagelige hjul

Aftagelige hjul.
Nem at transportere.

Veloped har aftagelige hjul med trykknap quick-release aksler, og du kan hurtigt og nemt afmontere hjulene for at minimere transportvægten og størrelsen.

Læg den ind i din bil »

Aftagelige hjul

Ergon GP1 greb.
Perfekt til dine hænder.

Ergon GP1 grebene tilbyder dig meget komfortable greb. De er ergonomisk og fordeler den vægt du ligger på dem jævnt. Grebene er vinkel-justerbare og kommer i størrelserne S & L.

Prisvindende greb »

Trionic bremsehåndtag

Trionic bremsehåndtag. Ikke mere plastik.

Aluminiumsbremsegrebet tilbyder dig en følelse af robusthed og høj kvalitet. Når du aktiverer parkeringsbremsen er parkeringstriggeren nem at betjene, og den giver dig tre forskellige muligheder for at engagere det.

Bevægelses- & parkeringsbremse »


Nye 2017/2018 Veloped modeller

Til 2017/2018 har Trionic udviklet helt nye modeller af Veloped, som tilbyder yderligere unikke funktioner. De nye Velopeds er lettere og tilbyder en endnu bedre ydeevne.

Ny Veloped Ramme

Ny Veloped ramme.
Stærkere, Køligere, Bedre.

For 2017/2018 har Trionic udviklet en helt ny Veloped ramme. Stellet er svejset fra unikke hydroformede 6061 legeringsrør, som garanterer dig mange års hård brug. 2-lags pulverlakering og et cool mærkat kit giver et fantastisk udseende.

Alle 2017 produktnyheder»

Opgrader dine greb

100% rustfrit stål.
Ægte udendørs kvalitet.

Trionic har længe brugt skruer, møtrikker, skiver, aksler og små dele fremstillet af rustfrit stål.

De nye 2017/2018 Veloped modeller har også kuglelejer og quick-release aksler fremstillede af rustfrit stål.

Alle 2017 produktnyheder»

Trionic X-Country Dæk.

Trionic X-Country Dæk.
Lettere, blødere, hurtigere.

Punkterbeskyttelse, hud vægge, reflekterende logoer og en krop fremstillet af høj kvalitet 60 TPI væv som er smidigt og meget stærkt. For Dig tilbyder Velopeds nye Trionic X-Country dæk lettere vægt, et højere komfortniveau og et bedre greb.

Alle 2017 produktnyheder»


Optimimer din Veloped

Vi er alle unikke, og vi har forskellige præferencer og krav. Ved bestilling kan du vælge mellem forskellige dæk, rør og greb, for at tilpasse din Veloped efter dine behov.

Opgrader din greb

Grebsmuligheder.
Tag dem på som var det en handske.

Tilpas dit cockpit med forskellige grebsmuligheder. De ergonomiske greb tilbydes i to materialer, gummi og BioKork, og i to størrelser; S (6,5-8,5) og L (8,5-12,0).

Grebsmuligheder »

Opgrader hjulene

Dæk muligheder.
Optimer din tur.

Du kan vælge mellem to forskellige dæk, der passer til forskellige typer af underlag og terræn, alt afhængigt af hvor du vil bruge din Veloped.

Dæk muligheder»

Opgrader dækkene

Rør-muligheder.
Luftaffjedring.

Indre luftrør tilbyder en enkel, men effektiv affjedring. Du kan vælge mellem to forskellige rør, fra CST og Schwalbe.

Rørmuligheder »

Vi er afhængige af cookies til at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.