Vi er afhængige af cookies til at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Veloped Sport 14er L navy/rød/hvid

14"/36 cm hjul • Pneumatiske dæk • Greb højde 84-104 cm • Kropshøjde 185-210 cm • Sæde & Kurv

SKU: 11-00-206
Lagerstatus: På lager
Vælg dit foretrukne greb
Vælg dine foretrukne dæk
Vælg dine foretrukne slanger
9.120kr
Inklusiv moms: 1.824kr
Delvis betaling fra 1.403kr /Måned

Veloped Sport 14er størrelse L

At gå er nok det tætteste man kommer på perfekt træning, og det er en fantastisk måde at holde sig i form og tabe sig.

Veloped Sport tilbyder dig støtte og sikkerhed. når du træner udenfor. Den reducerer i høj grad stød og stress, som dine ankler, knæ, hofter, og ryg er udsat for ved fitness gang, og den vil få dig til at udholde distancen. Med alle dens fordele kan du gå på grønne områder, gangstier og i skoven.

Veloped Sport er testet og godkendt ifølge den Europæiske standard for rollatorer/gangstativer (ISO-11199). Den er også CE mærket.

Dimensioner & Vægt

Årgangsmodel 2019
Størrelse L
Greb højde 84-104 cm
Kropshøjde
185-210 cm
Maksimale brugervægt
150 kg
Guarantee 10 år ekskl. dele udsat for normal slid
Klik på fanen ovenfor for at se alle dimensioner, vægt og alle tekniske detaljer på denne model.
Veloped Sport 14er er afprøvet og fuldt ud godkendt i henhold til den europæiske standard for rollatorer / walkers (ISO-11199). Den er også mærket CE.

Funktioner & Egenskaber

Veloped Sport 14er udstyret med følgende funktioner og egenskaber:

14" Big Wheels

14" Big Wheels. Præstation er alt.

Et større hjul præsterer simpelthen bedre end et mindre hjul. Med 14”/36 cm større hjul, vil du kunne overkomme forhindringer og ujævn grund, og dit komfortniveau vil stige på enhver ujævn overflade.

Hvorfor større hjul? »
Foldbar ramme

Foldbar ramme. Nem opbevaring.

Ved at trykke på knapperne på den teleskopiske sammenklappelige ramme, kan du folde Velopeden i to trin. Når det er halvt foldet, kan det stadig rulle når du skubber det, og du kan nemt passere smalle døråbninger m.m.

Sådan folder du »
Trionic klatrehjul

Trionic klatrehjul. Overkom alle forhindringer.

Med det unikke og patenterede Trionic Klatrehjul, vil du nemt overkomme op til 13 cm høje forhindringer såsom kantsten, sten og rødder, uden at være nødt til at løfte Velopeden.

Hvorfor større hjul? »

Skub Sædet Frem. Nyd en oprejst holdning.

Når sædet er skubbet frem, tilbyder Velopeden massere af gangplads indenfor rammen. Dette betyder at du kan gå tættere på greb håndtagene, hvilket automatisk resulterer i en mere oprejst og ergonomisk korrekt kropsholdning. Det u-formede og ergonomiske greb stangen tilbyder flere grebspositioner, og mens siddende fungerer det som rygstøtte. Greb stangen kan frit højde justeres for at tilpasse din kropshøjde perfekt.

Yderligere Fordele »
Skub Sædet Frem

Pneumatiske dæk

Pneumatiske dæk. Præstation er Alt.

Veloped Sport 14er er udstyret med pneumatiske dæk, der tilbyder dig en blødere kørsel og uovertruffen komfort. Da de ikke forårsager vibrationer ligesom massive dæk gør, er du mindre tilbøjelige til at lide smerte og ubehag.

Fremragende komfort »
Terrænbremser

Terrænbremser. Sikkerhed frem for alt.

Takket være Trionic terrænbremsesystemet kan du altid stole på en optimal bremseevne, uanset om du er til fods i solskin, silende regn eller dyb sne. Bremserne er fuldt beskyttet mod snavs, vand og sne.

Valgfrit Sikkerhed »
Trionic bremsehåndtag

Trionic bremsehåndtag. Ikke mere plastik.

Aluminiumsbremsegrebet tilbyder dig en følelse af robusthed og høj kvalitet. Når du aktiverer parkeringsbremsen er parkeringstriggeren nem at betjene, og den giver dig tre forskellige muligheder for at engagere det.

Bevægelses- & parkeringsbremse »

Skub Sædet Frem

Sæde og Kurv. Vandafvisende & holdbar.

Sædet og kurven er begge lavet af slidstærkt og vandafvisende 600D polyesterstof.

Det 25 cm dybe sæde kan skydes frem for at tilbyde dig ekstra benplads når du går.

Den rummelige kurv har en lynlåslomme til mindre genstande, med integreret regnslag.

Mere om tekstilkit »

Aftagelige hjul

Aftagelige hjul. Nem at transportere.

Veloped Sport 14er har aftagelige hjul med trykknap quick-release aksler, og du kan hurtigt og nemt afmontere hjulene for at minimere transportvægten og dimensioner.

Læg den ind i din bil »
Prisvindende greb

Prisvindende greb. Perfekt til dine hænder.

Ergon GP1 grebene tilbyder dig meget komfortable greb. De er ergonomisk og fordeler den vægt du ligger på dem jævnt. Grebene er vinkel-justerbare og kommer i størrelserne S & L.

Ergon GP1 greb »
Terrængående design

Terrængående design. Nyd udendørs.

Takket være dens 3-hjulsdesign, det patenterede klatringshjul og de betydeligt større hjul, er Veloped det eneste rigtige terrængående walker/rollator i verden. Når du går på ujævn vej og ru jord, slår Velopeden enhver rollator, til enhver tid.

Terrængående »

Ny Veloped ramme

Ny Veloped ramme. Stærkere, Køligere, Bedre.

For 2017 modellen, har vi udviklet en helt ny Veloped ramme. Stellet er svejset fra unikke hydroformede 6061 legeringsslanger, som garanterer dig mange års hård brug. 2-lags pulverlakering og et cool mærkat kit giver et fantastisk udseende.

Ny Veloped ramme »
100% rustfrit stål

100% rustfrit stål. Ægte udendørs kvalitet.

Trionic har længe brugt skruer, møtrikker, skiver, aksler og små dele fremstillet af rustfrit stål. I 2017 har nye Veloped modeller også kuglelejer og quick-release aksler fremstillede af rustfrit stål.

100% rustfrit stål »
Trionic X-Country Dæk

Trionic X-Country Dæk. Lettere, blødere, hurtigere.

Punkterbeskyttelse, hud vægge, reflekterende logoer og en krop fremstillet af høj kvalitet 60 TPI væv som er smidigt og meget stærkt. For Dig tilbyder det nye Trionic X-Country dæk lettere vægt, et højere komfortniveau og et bedre greb.

Trionic X-Country Dæk »

Tilpasse din Veloped Sport 14er

Vi er alle unikke, og vi har forskellige præferencer og krav. Ved bestilling kan du vælge mellem forskellige dæk, slanger og greb, for at tilpasse din Veloped Sport 14er efter dine behov.

Grebsmuligheder

Grebsmuligheder. Tag dem på som var det en handske.

Tilpas dit cockpit med forskellige grebsmuligheder. De ergonomiske greb tilbydes i to materialer, gummi og BioKork, og i to størrelser; S (6,5-8,5) og L (8,5-12,0).

Grebsmuligheder »
Dæk muligheder

Dæk muligheder. Optimer din tur.

Du kan vælge mellem tre forskellige dæk der passer til forskellige typer af underlag og terræn, alt afhængigt af hvor du vil bruge din Veloped Sport 14er.

Dæk muligheder »
Slanger muligheder

Slanger muligheder. Luftaffjedring.

Indre luftslanger tilbyder en enkel, men effektiv affjedring. Du kan vælge mellem to forskellige rør, fra CST og Schwalbe.

Slanger muligheder »

User Guides

Dokumentation for dette produkt indeholder manualer og instruktioner nedenfor. Du kan vælge at se dokumentation online eller downloade det til lokalt brug.

Kundeanmeldelser

Christine
Jeg går igen!
Siden jeg købte min Veloped har jeg været i stand til at gå rundt i min landsby og gå ud til mine venner igen. Ved at tage både front- og baghjul af, passer den endda ind i min sport bil så kan jeg tage den med mig når jeg er ude på tur. Den har givet mig et nyt livssyn. Jeg ville ønske jeg havde haft den i sommermånederne når vejret var varmere.
Hilding
Øget livskvalitet!
Købte en Veloped til min kone, som havde led-problem. Hun er ekstremt tilfreds. Men jeg nødt til at købe en til mig selv også. Jeg har problemer med at holde med hende på vores gåture.
Sarah
Min Veloped er et smukt stykke ingeniørarbejde, der befriede mine ben.
Veloped gør det muligt for mig at gå uden at tænke over det på trods af mit handicap. Jeg går over ujævnt terræn, kantsten og ind og ud af butikker med lethed. Firmaet var effektivt, hjælpsomt og venligt at have med at gøre. Produktet er så smukt designet, at selv jeg ingen problemer havde med at sætte det sammen, eller tage hjulene af for at transportere den.
Anna
Meget godt valg til en handicappet pige, næsten 9 år gammel...!
Vi købte Trionic Veloped til vores datter. Hun er ni år gammel denne sommer, så Veloped er endnu ikke rigtig egnet til hendes størrelse. Men vi synes stadig den virker meget godt i terræn og det var præcis hvad vi søgte, efter så lang tid!

Forestil dig hvis der kunne være en Veloped tilpasset for børn!
Daisy
Robust, designet til formålet, og det var bare papkassen!
Fra starten var det at have med dette selskab at gøre virkelig godt, Stefan, det betyder dig som person, men meget mere end det også atmosfæren af virksomheden som ikke kun skinnede igennem i svar på min første forsigtige forespørgsel, men i den løbende kommunikation gennem indkøbsproces og det fortsatte siden jeg modtog papkassen og dens vidunderlige indhold. Vidunderlig er det ord jeg bruger, fordi på hvert niveau mødte og overgik Trionic Velopod alle mine forventninger, plus de gjorde mig opmærksom på ting jeg havde brug for, men ikke var klar over indtil jeg begyndte at bruge maskinen. Den er blevet testet i supermarkedet, travlt gademiljø og på sportsstadion, mountainbike spor, skovstier, strand og bæk. Uden at fejle har den opfyldt mine behov, transporteret indkøb, rygsæk, tripod og kamera, udflugter og meget andet uden mærkbare forskelle i sin manøvredygtighed. Ændringen fra urban til terrængående hjul er meget let at opnå selv med hænder, der finder det vanskeligt at gribe. Indstillingerne gør virkelig en forskel og har helt sikkert hjulpet mig med at klare ting jeg ikke har formået i en årrække. Fornøjelsen at være i stand til at tage mig selv og hundene i skoven og krydse spor og vandløb vi stødte på er vidunderlig. At kunne være i stand til at gå rundt på et landmarked og købe friske råvarer og ikke bekymre sig om at det forårsager mig smerte, eftersom tre stofposer nemt monteres i den rummelige kurv på Veloped således at sæsongrøntsager og nogle særlige godbidder transporteres sikkert til min bil hvor poserne var lette at overføre og Veloped selv, som virkelig kan foldes til en meget overskuelig størrelse og hjulene der fjernes med lethed, bliver let nok for mig til at løfte ind i bilen. Hjulene hviler mellem den foldede Veloped så den ikke optager mere plads, så i mit tilfælde er der også plads til to hunde til at rejse med. Strukturen af Veloped er af en meget høj specifikation, alle svejsninger er rene og diskrete. Den ser robust ud og har faktisk vist også at at være robust, giver mig en reel følelse af stabilitet og pålidelighed selv når jeg krydser en stenfyldt strøm. Manglen på forfærdelige skurrende dele under skovbrug er virkelig fremragende og i supermarkedet, at kunne reducere bredden var meget hjælpsomt og fascinerede én sød lille shopper, der sad i deres mors indkøbsvogn: 0) Veloped har givet mig selvtillid til at tage væk alene uden hunde - hvor jeg ved, at jeg vil være i stand til at læsse min bil på bestemmelsesstedet og bære poser over en mark til vores sommerhus. Bilen ville blive tung, men Veloped- selv godt læsset - drager fordel af den bløde jord og er ikke vanskelig for mig at manøvrere. Ja, Veloped er ikke et billigt køb - faktisk på et begrænset budget fik det mig til tænke længe og alvorligt. Men du får virkeligt hvad du betaler for, når du køber Trionic Veloped... Skøn service fra virksomheden, et betænksomt og godt design og udført maskine, følelsen af at at ethvert problem uanset hvor lille, bliver behandlet med samme omhu og opmærksomhed som i gøren og salg. MEN meget mere end disse vigtige elementer har Veloped givet mig en reel følelse af muligheder og endnu vigtigere givet mig selvtillid til at begynde at motionere igen med min stabile og robuste ven, der generøst bærer min rygsæk og lader mig sidde på skødet når jeg har behov: 0)
Cathryn
Veloped har ændret mit liv!
Siden operationen for at fjerne en tumor fra min rygmarv, kan jeg kun gå med to krykker og dette er en langsom og smertefuld proces. Jeg blev endelig fortalt om rollatorer, men syntes de så slappe og uinteressante ud. Mit ønske var at gå på stranden eller på brosten i byen. Efter søgning på internettet stødte jeg på Trionic Veloped, og efter lidt tøven bestilte jeg en. Den er det bedste køb jeg nogensinde har gjort. Jeg kan nu gå lidt hurtigere med tillid og uden frygt for at falde. Den har åbnet op for min verden igen. Jeg kan ikke anbefale Trionc Veloped stærkt nok.
Ray
Smiler stadig fra øre til øre.
Det er været næsten ni måneder siden jeg købte min Trionic Veloped, og det er stadig den bedste investering jeg nogensinde har gjort. Selv om jeg kun kan gå korte afstande (diskusprolaps disk på L4/L5 og slidgigt min i hofter, som lider af HCM), kan jeg stadig gå 6 eller 8 kilometer langs vores skovstier i den lokale nationalpark, så længe jeg stopper for at hvile cirka hvert femte minut, det er her sædet er vældigt praktisk. Jeg er en naturelsker og jeg forsøger at komme ud i vores vidunderlige skove når jeg kan, og dette udendørs hjulede gangstativ tillader mig at nyde naturen, og bedst af alt... NYDE LIVET!
Claire
Livsændrende
Multipel sclerose har forhindret mig i at gå med mine hunde i et år eller to. Jeg købte en Trionic Veloped Sport & nu nyder vi alle regelmæssige gåture. Jeg falder ikke længere på grund af balanceproblemer & når jeg har brug for at hvile er sædet uvurderligt. Veloped er let nok til at bliver løftet ind på min bils bagsæde, selv med hundene der. Den klarer groft & mudret jord enkelt. Efter en måneds brug har jeg fået valuta for pengene med masser af brug & forbedret livskvalitet for os alle. Veloped er vældigt godt lavet. Jeg har et andet gangstativ, som ikke kan måle sig, når det kommer til kvalitet eller kapacitet. 10/10 Tak Stefan!
Jack
Udendørsmesteren.
Jeg har prøvet lokalt tilgængelige ganstativer og fandt dem ok på flade, lige og glatte overflader, hvis der er nogen revner eller bump går deres egne veje ligesom indkøbsvogne på en parkeringsplads. Jeg tog til internettet og googlede "Multi-terræn gangstativer" og op kom Veloped i Sverige langt væk. Fra jeg lavede min første efterspørgsel til jeg modtog min Veloped gik kun en uge, afstand og sprog var ikke noget problem. Tak Stefan. Mindre besvær end at gå hen til hjørnebutikken. Veloped er ikke for at gøre runder om køkkenbordet, jeg ville have en rollator der ville gøre mig i stand til at klare en stejl indkørsel, bløde og svampede græs-områder med de lejlighedsvise sandsten, Veloped gør alt dette. Den har hub bremser, der virkelig virker, hvilket giver mere tillid og bedre kontrol ned ad bakke, op ad bakke lås dem og tag plads, de vil ikke svigte dig. Jeg er sikker på, at Veloped vil gøre alt, hvad de mange Youtube klip viser. Jeg er 91 (født i 1923) og ikke helt så adræt som nogle af demonstranterne, men tager til steder der var umuligt før Veloped. Jeg anbefaler Veloped som et udendørs-gangstativ til alle, der er begyndt at føle at bakkerne er en smule stejlere. Jack Ray Cheltenham NSW Australien
Heather
Er udviklet har ændret mit liv - juhuu!
Min cykel ulykke, fire år siden, efterlod mig med en sådan dårlig balance, som jeg kæmpede for at gå med en pind. Faktisk fandt jeg mig selv meget tilbageholdende med at gå selv korte afstande. Der er den standard røde rollator, noget mange ældre mennesker har, men jeg ville have noget bedre ud og havde brug for noget mere praktisk. Livsændrende er udviklet har gjort alt dette. Dagen efter det ankom, gik jeg en mile! Utroligt! Jeg behøver ikke at søge fortove for den faldt kantsten. Min er udviklet overvinder normale kantsten med sin dygtigt designet twin forhjulene. Hvis det regner, er der endda et dække for den. Det er en absolut drøm og jeg føler mig meget stolt at gå med det og skal ses med det. Jeg må sige, "godt gået og tillykke!" til Stefan Kindberg for de smart design, kombineret med mængden af detaljer, omsorg og omtanke han lagt i at skabe det.
Burckhard
Feltrapport efter et års brug!
Annoncen og beskrivelsen i brochuren er 100% sandt. Intet er overdrevet. Ufordelagtige eller ikke optimal er dækkene. Luften slipper for hurtigt ud. En alvorligt handicappet person vil derfor finde det meget vanskeligt, fordi der ikke er en benzinstation osv., i nærheden altid. Her, på virksomheden, bør de gøre brug af bedre kvalitetsrør. Det burde indgå i denne købspris.

Burckhard Baar, München
Elke
Super Walker!
Drømmeenhed! Jeg går overalt med denne Walker. Forhindringer er ikke noget problem! Den er ikke ligefrem billig, men jeg ville købe den igen.
Erika
Erika!
Den er en fin følgesvend, som jeg fik lov til at teste i 14 dage. Jeg kan kun anbefale den til alle; Du kan overvinde alle forhindringer med den. Jeg er svagtseende og derfor flytter jeg mig meget usikkert når jeg er udenfor, men takket være min trofaste følgesvend, kan jeg igen deltage uafhængigt i livet.

Takket være Veloped Sport kan jeg holde en naturlig oprejst stilling som er meget vigtigt. Jeg kan kun anbefale den til alle.
Ingrid
En helt ny livskvalitet til min mand med Parkinsons sygdom
Sidste uge bad min mand mig om en rollator, som han ellers havde strengt forkastet. På internettet faldt jeg hurtigt over virksomheden Trionic. Kommunikation med Mr. Kindberg via chat og telefon var fin. Bestilte tirsdag og den var samlet torsdag. Min mand er begejstret og glad for at han kan gå over ru og glatte overflader og gå over marker og enge. Denne Veloped vil redde ham fra hans hjælpeløshed mens han går og fjerner frygten for at falde. Jeg siger igen og igen: hvor er det godt at vi har internettet!
Christiane
Et nyt liv til min mor!
Aldrig før i mit liv har jeg været i stand til at give sådan en smuk gave. Det er ikke enheden, men hvad enheden har gjort muligt for hende igen... vandreture i landskabet... hun er en ny person, efter hun har været på rejse med Veloped. Den åbner op for en ny livskvalitet i alderdommen. Tak. Bare tak.
Margareta
100% lykkelig og tilfreds
Der er intet bedre end Veloped
Michelle
"Ikke mere sidden rundt og se livet gå forbi"
Wow min far har for nylig købt en Trionic Veloped multi-terræn Walker rollator, ikke mere sidden omkring og se familien have det sjovt, han slutter sig til gåture, indkøbsture, og er selv begyndt at tage på ferie igen, (der gør mor glad!!), de har været på flere ferier med Trionic, den er så let og foldes også let, sædet på den er også en livreder, bliver man træt sætter man sig bare ned og så afsted igen, mor sætter også shopping i den forreste taske, tag et kig på YouTube for demonstrationsvideoen, den er fantastisk far ville ønske han havde en for mange år siden, penge godt brugt, den vil holde i årevis, stor efterpleje fra firmaet også. 10/10 Tak godt gået gutter: 0)
Brian
Angst fulgt op af tilfredshed!
Var bekymret over at det var en stor forpligtelse at kaste sig blindt ud i, men i dette tilfælde viste det sig at gå godt.
Dieter
Trionic Veloped er en fremragende gangstøtte!
Trionic Veloped fungerer godt når du er til fods langs fortove, når det er snedækket, tørt eller vådt. Det er også en meget god gangstøtte i skoven, når du er til fods langs stier eller endda under mere vanskelige forhold. Hvis du beslutter at købe Trionic Veloped vil ikke du spilde dine penge :)
Dimensioner & Vægt
Rammestørrelse: L
Greb højde (justerbar): 84 - 104 cm
Anbefalet kropshøjde: 185 - 210 cm
Længde: 107 cm
Bredde: 79 cm
Grebsbredde (center-center): 48 cm
Sædehøjde: 65 cm
Sæde bredde: 44 cm
Sædedybde: 25 cm
Foldede Dimensioner
Højde: 84 cm
Længde: 111 cm
Bredde: 42 cm
Transportsdimensioner - foldet uden hjul
Højde: 68 cm
Længde: 84 cm
Bredde: 42 cm
Transport vægt - uden hjul
Transport vægt: 8,3 kg
Brugervægt
Maksimale brugervægt: 150 kg
Produktvægt
Total vægt: 13,5 kg
Tekstildele - sæde & kurv
Sædebase: 600D polyester, vandafvisende w. PU-dækslet på bagsiden
Sædebetræk: 600D polyester, vandafvisende w. PU-dækslet på bagsiden
Kurv: 600D polyester, vandafvisende w. PU-dækslet på bagsiden
Reflekser: 3 ramme- & 2 grebsreflektorer
Hjul
Hjulstørrelse: 14" / 36 cm
Dæk type: Luftpresset / dæk + slange
Dæk: Trionic X-Country med punkteringsbeskyttelse
Slanger: Butylgummi med Schraeder/bil ventil
Dækdimension (tommer): 14 x 2.2"
Dækdimension mm: 360-57 (ydre diameter-bredde)
Fælgen: PA6+15%GF sprøjtestøbt rand med 3 x 2 eger fremstillet af glasfiber med forstærket højkvalitets nylon plast
Kuglelejer: Rustfrit stål / 2 stk pr. hjul
Dæk muligheder: • Schwalbe Big Apple
Ramme & Fork affjedring
Ramme: 6061-T6 aluminium, fremstillet af maskinformede, TIG-svejsede og T6 varmebehandlede aluminiumsrør (ingen plastik dele)
Fork affjedring: Trionic Klatringshjul - Patenteret Lavet af ekstruderet 6061-T6 aluminiumsdele
Headset: Trionic system med 2 Kuglelejer
Bremser
Bremser: Trionic Multiterræn hub bremser
Bremsehåndtag: Trionic fulde aluminiums-bremse løftestænger med Kraton gummifinger overflade
Bremsefunktioner: Bevægelses- & parkeringsbremse
Grebsbar & Greb
Grebsbar: 6061-T6 aluminium (ingen plastik dele)
Greb: Ergon GP1 greb størrelse L 8.5-12
Ergonomisk & justerbar (vinkel)
Grebsmuligheder (opgradering)
Ergon GP1 størrelse S 6.5-8.5
• Ergon GP1 BioKork størrelse S 6.5-8.5
• Ergon GP1 BioKork størrelse L 8.5-12
indlæser
360 images