Vi er afhængige af cookies til at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Veloped Tour 12er L sort/refleks/rød

12"/31 cm hjul • Pneumatiske dæk • Greb højde 75-95 cm • Kropshøjde 185-205 cm • Sæde, kurv & regndække

SKU: 11-00-108
Lagerstatus: På lager
Vælg dit foretrukne greb
Vælg dine foretrukne dæk
Vælg dine foretrukne slanger
9.008kr
Inklusiv moms: 1.802kr
Delvis betaling fra 1.391kr /Måned

Veloped Tour 12er størrelse L

Med Veloped Tour vil du nyde daglig komfort og funktionalitet. Det er meget velegnet til en tur i parken, shopping ture og daglige aktiviteter. Den rummelige kurv kan let indeholde dine dagligvarer fra supermarkedet og at bringe dem hjem er en glæde med alle fordelene ved klatringshjulet og de luftfyldte dæk.

For at give optimal siddekomfort, er sædedybden blevet øget til 30 cm.

Veloped Tour er afprøvet og fuldt ud godkendt i henhold til den europæiske standard for rollatorer / walkers (ISO-11199). Den er også CE mærket.

Dimensioner & Vægt

Årgangsmodel 2019
Størrelse L
Greb højde 75-95 cm
Kropshøjde
185-205 cm
Maksimale brugervægt
150 kg
Guarantee 10 år ekskl. dele udsat for normal slid
Klik på fanen ovenfor for at se alle dimensioner, vægt og alle tekniske detaljer på denne model.
Veloped Tour 12er er afprøvet og fuldt ud godkendt i henhold til den europæiske standard for rollatorer / walkers (ISO-11199). Den er også mærket CE.

Funktioner & Egenskaber

Veloped Tour 12er udstyret med følgende funktioner og egenskaber:

12" Big Wheels

12" Big Wheels. Præstation er alt.

Et større hjul præsterer simpelthen bedre end et mindre hjul. Med 12”/31 cm større hjul, vil du kunne overkomme forhindringer og ujævn grund, og dit komfortniveau vil stige på enhver ujævn overflade.

Hvorfor større hjul? »
Foldbar ramme

Foldbar ramme. Nem opbevaring.

Ved at trykke på knapperne på den teleskopiske sammenklappelige ramme, kan du folde Velopeden i to trin. Når det er halvt foldet, kan det stadig rulle når du skubber det, og du kan nemt passere smalle døråbninger m.m.

Sådan folder du »
Trionic klatrehjul

Trionic klatrehjul. Overkom alle forhindringer.

Med det unikke og patenterede Trionic Klatrehjul, vil du nemt overkomme op til 13 cm høje forhindringer såsom kantsten, sten og rødder, uden at være nødt til at løfte Velopeden.

Hvorfor større hjul? »

Skub Sædet Frem. Nyd en oprejst holdning.

Når sædet er skubbet frem, tilbyder Velopeden massere af gangplads indenfor rammen. Dette betyder at du kan gå tættere på greb håndtagene, hvilket automatisk resulterer i en mere oprejst og ergonomisk korrekt kropsholdning. Det u-formede og ergonomiske greb stangen tilbyder flere grebspositioner, og mens siddende fungerer det som rygstøtte. Greb stangen kan frit højde justeres for at tilpasse din kropshøjde perfekt.

Yderligere Fordele »
Skub Sædet Frem

Pneumatiske dæk

Pneumatiske dæk. Præstation er Alt.

Veloped Tour 12er er udstyret med pneumatiske dæk, der tilbyder dig en blødere kørsel og uovertruffen komfort. Da de ikke forårsager vibrationer ligesom massive dæk gør, er du mindre tilbøjelige til at lide smerte og ubehag.

Fremragende komfort »
Terrænbremser

Terrænbremser. Sikkerhed frem for alt.

Takket være Trionic terrænbremsesystemet kan du altid stole på en optimal bremseevne, uanset om du er til fods i solskin, silende regn eller dyb sne. Bremserne er fuldt beskyttet mod snavs, vand og sne.

Valgfrit Sikkerhed »
Trionic bremsehåndtag

Trionic bremsehåndtag. Ikke mere plastik.

Aluminiumsbremsegrebet tilbyder dig en følelse af robusthed og høj kvalitet. Når du aktiverer parkeringsbremsen er parkeringstriggeren nem at betjene, og den giver dig tre forskellige muligheder for at engagere det.

Bevægelses- & parkeringsbremse »

Skub Sædet Frem

Komfort Sæde & Kurv. Vandafvisende og holdbar.

For at give optimal siddekomfort, er sædedybden blevet øget til 30 cm. Det længere komfortsæde i kombination med stærkt plastskær, giver betydelig støtte langs benene.

Den rummelige kurv har en lynlåslomme til mindre genstande, med integreret regnslag.

Et ekstra aftageligt regnslag er inkluderet med Veloped Tour.

Mere om tekstilkit »

Aftagelige hjul

Aftagelige hjul. Nem at transportere.

Veloped Tour 12er har aftagelige hjul med trykknap quick-release aksler, og du kan hurtigt og nemt afmontere hjulene for at minimere transportvægten og dimensioner.

Læg den ind i din bil »
Prisvindende greb

Prisvindende greb. Perfekt til dine hænder.

Ergon GP1 grebene tilbyder dig meget komfortable greb. De er ergonomisk og fordeler den vægt du ligger på dem jævnt. Grebene er vinkel-justerbare og kommer i størrelserne S & L.

Ergon GP1 greb »
Terrængående design

Terrængående design. Nyd udendørs.

Takket være dens 3-hjulsdesign, det patenterede klatringshjul og de betydeligt større hjul, er Veloped det eneste rigtige terrængående walker/rollator i verden. Når du går på ujævn vej og ru jord, slår Velopeden enhver rollator, til enhver tid.

Terrængående »

Ny Veloped ramme

Ny Veloped ramme. Stærkere, Køligere, Bedre.

For 2017 modellen, har vi udviklet en helt ny Veloped ramme. Stellet er svejset fra unikke hydroformede 6061 legeringsslanger, som garanterer dig mange års hård brug. 2-lags pulverlakering og et cool mærkat kit giver et fantastisk udseende.

Ny Veloped ramme »
100% rustfrit stål

100% rustfrit stål. Ægte udendørs kvalitet.

Trionic har længe brugt skruer, møtrikker, skiver, aksler og små dele fremstillet af rustfrit stål. I 2017 har nye Veloped modeller også kuglelejer og quick-release aksler fremstillede af rustfrit stål.

100% rustfrit stål »
Trionic X-Country Dæk

Trionic X-Country Dæk. Lettere, blødere, hurtigere.

Punkterbeskyttelse, hud vægge, reflekterende logoer og en krop fremstillet af høj kvalitet 60 TPI væv som er smidigt og meget stærkt. For Dig tilbyder det nye Trionic X-Country dæk lettere vægt, et højere komfortniveau og et bedre greb.

Trionic X-Country Dæk »

Tilpasse din Veloped Tour 12er

Vi er alle unikke, og vi har forskellige præferencer og krav. Ved bestilling kan du vælge mellem forskellige dæk, slanger og greb, for at tilpasse din Veloped Tour 12er efter dine behov.

Grebsmuligheder

Grebsmuligheder. Tag dem på som var det en handske.

Tilpas dit cockpit med forskellige grebsmuligheder. De ergonomiske greb tilbydes i to materialer, gummi og BioKork, og i to størrelser; S (6,5-8,5) og L (8,5-12,0).

Grebsmuligheder »
Dæk muligheder

Dæk muligheder. Optimer din tur.

Du kan vælge mellem tre forskellige dæk der passer til forskellige typer af underlag og terræn, alt afhængigt af hvor du vil bruge din Veloped Tour 12er.

Dæk muligheder »
Slanger muligheder

Slanger muligheder. Luftaffjedring.

Indre luftslanger tilbyder en enkel, men effektiv affjedring. Du kan vælge mellem to forskellige rør, fra CST og Schwalbe.

Slanger muligheder »

User Guides

Dokumentation for dette produkt indeholder manualer og instruktioner nedenfor. Du kan vælge at se dokumentation online eller downloade det til lokalt brug.

Kundeanmeldelser

Priscilla
FRIHED!
Jeg søgte på nettet og kontaktede australske mobilitetshjælps-virksomheder i et forsøg på at finde en "off road" rollator til min mand til brug i og omkring på gården. Selv om han har en firhjuler, ladvogn og traktor til at komme omkring på gården, har han måtte stole på sin stok i haven og i skuret da en indendørs rollator ikke ville klare det. Jeg købte den som en overraskelse for ham og han var meget glad for at teste den med fremragende resultater, den har givet ham mere frihed til at komme rundt. Med hensyn til forsendelse, det var bare fantastisk som jeg så den rejse fra Sverige til Australien og også ankomme 2 dage før den skulle!. Godt klaret Trionic.
Haz
Dette fantastiske køb har givet mig et nyt livssyn.
Jeg er en forholdsvis ung kvinde, der er blevet handicappet med dårlig mobilitet over de sidste 3 år eller deromkring. Jeg vidste jeg havde brug for noget til at støtte min gang og hjælpe mig med at bære ting, men de traditionelle gang-hjælpemidler efterlod mig med en flad fornemmelse for at sige mildt. Så opdagede jeg Veloped og det er utroligt hvor fantastisk den er. Udssende = passer til trenden. Veloped har absolut tiltrukket en hel del opmærksomhed siden købet. Pris = et velovervejet køb for mange, men det værd! Især hvis du vil drage fordel af rentefri betalningsordning. Fleksibilitet = absolut fantastisk. Foden drejer super enkelt. Så let og manøvrebar, jeg gad vide hvordan jeg nogensinde har klaret mig uden den. Kurv på forsiden er virkelig nyttig og at kunne sidde på et robust og komfortabelt sæde er genial. Alt i alt = jeg er helt tilfreds med mit køb. Selv før jeg havde købt det talte Stefan med mig på instant messenger og svarede fuldt ud på alle spørgsmål havde jeg. Dette var virkelig vigtigt for mig og det viste, at virksomheden har tillid til deres produkt. Jeg har haft det i ca 4 uger nu og deler denne tillid uden forbehold. Den kom rigtig hurtigt, fra ordre til levering 3 dage. Den var godt pakket og var så let at sætte sammen, jeg var oppe og køre på mindre end 15 minutter. Selv om den ikke er sammenfoldelig, glider den let sammen for at reducere bredden og håndtagene kan sænkes hvilket gør at det passer komfortabelt på bagsædet af en Toyota Aygo. Jeg er helt begejstret.
Karen
Fantastisk produkt!
Veloped Tour er en Rolls Royce klasse af rollatorer (faktisk er det ikke korrekt at kalde det en rollator - den er så meget mere) jeg tænkte længe og hårdt over at gøre dette køb eftersom den ikke er billig, men jeg er så glad for, at jeg besluttede at købe den. For nogen som mig, der har mobilitetsproblemer, er det Guds gave. Den er robust og alligevel let at skubbe og sædet er meget komfortabelt. Kurven har masser af plads, hvilket er en glæde ved indkøbsture. Den klarer sig glimrende i butikker og off-road og undgår den vibrerende fornemmelse du får på ujævne overflader med en traditionel rollator. Den kan foldes og passer ind på bagsiden af min Meriva og jeg ville ikke gå nogen steder uden den nu. Jeg ville ikke tøve med at anbefale Veloped, og virksomheden der opfandt den. Stefan er så hjælpsom og gav mig mulighed for at prøve den for en dag og returnere den gratis hvis jeg ikke var tilfreds med den. Fremragende service og fantastisk produkt!
Loeb
Fremragende
Selv om Veloped Tour er en kostbar investering er den det værd. Den har givet mig mobilitet, som ingen andre rollator giver. Jeg kan nu navigere ujævnt terræn, brostensgader, kantsten og endda huller i asfalten med lethed. Jeg agter at tage den med mig til Europa til brug på et flodkrydstogt fra Budapest til Prag. Forhåbentlig gør den det muligt for mig at holde med gruppen under vandreture. Jeg kunne ikke være lykkeligere med dette fantastiske produkt.
Janet
Genialt Produkt.
Efter jeg købte Veloped Tour i 2014 tøvede jeg ikke med at købe 9er Rollatoren til at støtte mig rundt omkring i hjemmet. Den er meget mere robust end andre gangstativer, som jeg har forsøgt for at give mig selv støtte til at hjælpe med min balance og min gang, som er påvirket af MS. Selvom den koster mere end andre gangstativer er den pengene værd. Den støtte Stefan giver online var så hjælpsom. Jeg har ingen betænkeligheder ved at anbefale dette produkt. Janet Berry
Dr.adelbert
Min nye følelse af balance!
Min svigerfar er 86 år ung og har visuelle problemer såvel som balanceproblemer. Når han går (som en pingvin), med sine ben fra hinanden og med spredte arme, har han svært ved at koncentrere sig hårdt om sin balance, hvilket gør ham så træt, at han begynder at vakle efter 2-500 m. Så efter 1.000 m, er det slut; Han nødt til til at sidde ned for ikke at falde baglæns. Vi kunne ikke længere gå ture med ham på grund af at det er så besværligt. I løbet af vinteren, vi var i Spanien ved Middelhavet og købte Veloped. Han selv siger, det er det bedste, man kan ønske sig, at være tilbage i offentligheden uden nogen problemer. Nu kan han gå 7 til 10 km uden nogen svagheder og han nød de daglige ture på strandpromenaderne. Det vigtigste efter at spise og at sove er hans Veloped. Tak for den super gode idé med det dobbelte hjul, kantsten er der simpelthen ikke længere.
Michael
Som en person ramt af Parkinsons er jeg i stand til at gå længere afstande igen i landskabet.
Under gåture er Veloped min pålidelige partner. Især nu efter skift til en friktionsbremse med én-hånds operation (som på en cykel), føler jeg mig meget sikker selv når jeg går ned ad bakke. Som en person med Parkinsons sygdom kunne jeg indtil kun gå et par hundrede meter med en eller to Stokke. Med Veloped kunne jeg øge min radius til over tusinde meter.

Tak til Hr Kindberg for hans venlige og hjælpsomme support med alle spørgsmål og problemer. Mange tak! Michael Köplin
Lucia
Trionic betyder frihed for mig.
Som en entusiastisk vandrer, der også kan lide at rejse med min hund gennem skov og eng, måtte jeg opgive denne fornøjelse på et tidspunkt på grund af min progressive muskelsygdom. En rollator, jeg købte fra et andet skandinavisk brand var i stand til at opretholde min mobilitet i byen, men at gå på brosten har været en vanskelig bestræbelse. Så min Internetforskning førte mig til min Veloped og derfra blev min hund og jeg glad igen. Nogen tid senere bragte de smarte svenskerne Walker på markedet og jeg tilføjede 12er Walker til min flåde. Denne er optimal i by-området, så jeg er nu perfekt udstyret til alle lejligheder. Kundeservice er også meget fremragende-hurtig, kompetent og ukompliceret — fuld anbefaling!
Tatjana
Det bliver ikke bedre!
Aldrig vil jeg give afkald på et stykke værktøj, som har givet mig så megen livsglæde tilbage! På grund af multipel sklerose var det desværre ikke længere muligt for mig at færdes i naturen. Dette førte til stor irritation for mig under ferie ved Nordsøen. Ingen gåture på stranden, i skoven eller på stier gennem markerne — hverken rollatoren eller kørestolen hjalp mig. Indtil jeg opdagede Veloped! Nu var vi tre gange på vejen og Veloped på forskellige terræner. Der er ingen overflade hvor Veloped ikke greb; den bremser selv på is! Formentlig gennem anderledes kropsholdning jeg var i stand til at dække mange gange så meget som min sædvanlige afstand. Hvorfor har jeg ikke kendt til dette før?!?! Dette forrygende produkt bør kendes af alle handicappede, der kan lide at komme ud i naturen eller på vanskelige ruter som brosten, grus eller ujævne stier med mange kanter. Den gav mig så megen livskvalitet tilbage! Mange tak, Hr. Kindberg! Den gode kvalitet og de mange muligheder retfærdiggører prisen.
Jo
Mest livsændrende stykke udstyr, jeg nogensinde har købt!
Jeg led en svær rygmarvslammelse i februar 2009 ved blot at glide på en iskold sti.
I løbet af en enkelt nat gik jeg fra en uafhængig, hårdtarbejdende, aktiv 43 år gammel; til at have til at være indlagt i en måned, sengeliggende i 3 måneder, og genoptræning med venlige venner i 9 måneder, indtil jeg var, i sidste ende, god nok til at vende tilbage til mit hjem - i en kørestol, med et tilpasset køretøj og en mobilitets-scooter for "længere" ture , som min skade tillod.
Jeg er blevet efterladt permanent 'handicappet', med et delvist lammet ben- og en meget delikat ryg/rygsøjle.
Udover de 'fysiske' skader fandt jeg den følelsesmæssige modreaktion lige så svært at håndtere.
Efter at have arbejdet med børn med særlige behov, før min skade, jeg var helt vant til den stigmatisering, det at være "handicappede" indebærer, men at opleve de vanskeligheder det er at komme omkring i en 'rask verden' førte til en massivt frustreret følelse og udmattet, såvel som at have fået nok - for at sige mildt!
Min gradvise rehabilitering har involveret efterforskning og indkøb af forskellige elementer af udstyr som kræves... startende med en kørestol, derefter en mobilitets-scooter... og til sidst, blev konsulenten og jeg enige om, at i September 2010 kunne jeg begynde at prøve og lære at gå igen.
Problemet var, at jeg lever i meget landlige omgivelser, på en gård, omgivet af skov og enge - som ofte er mudrede og våde (dette er trods alt England!).
Jeg forsøgte en konventionel rollator til at starte med - men den kunne ikke klare det ujævne terræn og jeg var bange for at glide, eftersom dæk og bremser syntes utilstrækkelige, og min ryg blev overrasket over bump...
Mobilitets-scooteren kæmpede imidlertid også med terrænet - så i ren desperation puttede jeg "multi-terræn rollator" i søgemaskinen på min laptop - og op kom Veloped!
Den virkede til at være alt hvad jeg ledte efter - kombineret i ét stykke udstyr.
Var det for godt til at være sandt?
Jeg bestilte en til at blive afprøvet i week-enden... og kan ærligt sige, den er begyndt at ændre mit liv.
Dimensioner & Vægt
Rammestørrelse: L
Greb højde (justerbar): 82 - 102 cm
Anbefalet kropshøjde: 185 - 205 cm
Længde: 102 cm
Bredde: 79 cm
Grebsbredde (center-center): 48 cm
Sædehøjde: 63 cm
Sæde bredde: 44 cm
Sædedybde: 30 cm
Foldede Dimensioner
Højde: 82 cm
Længde: 106 cm
Bredde: 42 cm
Transportsdimensioner - foldet uden hjul
Højde: 68 cm
Længde: 84 cm
Bredde: 42 cm
Transport vægt - uden hjul
Transport vægt: 8,3 kg
Brugervægt
Maksimale brugervægt: 150 kg
Produktvægt
Total vægt: 13,4 kg
Tekstildele - sæde & kurv
Sædebase: 600D polyester, vandafvisende w. PU-dækslet på bagsiden
Sædebetræk: 600D polyester, vandafvisende w. PU-dækslet på bagsiden
Kurv: 600D polyester, vandafvisende w. PU-dækslet på bagsiden
Reflekser: 3 ramme- & 2 grebsreflektorer
Hjul
Hjulstørrelse: 12" / 31 cm
Dæk type: Luftpresset / dæk + slange
Dæk: Trionic X-Country med punkteringsbeskyttelse
Slanger: Butylgummi med Schraeder/bil ventil
Dækdimension (tommer): 12 x 2.2"
Dækdimension mm: 310-57 (ydre diameter-bredde)
Fælgen: PA6+15%GF sprøjtestøbt rand med 3 x 2 eger fremstillet af glasfiber med forstærket højkvalitets nylon plast
Kuglelejer: Rustfrit stål / 2 stk pr. hjul
Dæk muligheder: • Schwalbe Big Apple
• Kontinentale TourRide
Ramme & Fork affjedring
Ramme: 6061-T6 aluminium, fremstillet af maskinformede, TIG-svejsede og T6 varmebehandlede aluminiumsrør (ingen plastik dele)
Fork affjedring: Trionic Klatringshjul - Patenteret Lavet af ekstruderet 6061-T6 aluminiumsdele
Headset: Trionic system med 2 Kuglelejer
Bremser
Bremser: Trionic Multiterræn hub bremser
Bremsehåndtag: Trionic fulde aluminiums-bremse løftestænger med Kraton gummifinger overflade
Bremsefunktioner: Bevægelses- & parkeringsbremse
Grebsbar & Greb
Grebsbar: 6061-T6 aluminium (ingen plastik dele)
Greb: Ergon GP1 greb størrelse L 8.5-12
Ergonomisk & justerbar (vinkel)
Grebsmuligheder (opgradering)
Ergon GP1 størrelse S 6.5-8.5
• Ergon GP1 BioKork størrelse S 6.5-8.5
• Ergon GP1 BioKork størrelse L 8.5-12
indlæser
360 images