Vi er afhængige af cookies til at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Veloped Trek 14er L navy/sort/gul

14"/36 cm hjul • Pneumatiske dæk • Greb højde 84-104 cm • Kropshøjde 185-210 cm • Sæde, Kurv, rygsæk og sædetaske

SKU: 11-00-212
Lagerstatus: På lager
Vælg dit foretrukne greb
Vælg dine foretrukne dæk
Vælg dine foretrukne slanger
9.804kr
Inklusiv moms: 1.961kr
Delvis betaling fra 1.474kr /Måned

Veloped Trek 14er størrelse L

Veloped Trek er din ideelle følgesvend for vandreture og udforske vores store udendørs.

Last op din Veloped Trek og tage afsted for spænende eventyr. Det tilbyder masse af muligheder til at bære alle dine udstyre, når du er på vej ud for at udforske verden. Med sin alsidige sæde taske og rygsæk, Veloped Trek er din perfekte følgesvend for vandreture, camping og rejser.

Veloped Trek er afprøvet og fuldt ud godkendt i henhold til den europæiske standard for rollatorer / walkers (ISO-11199). Den er også mærket CE.

Dimensioner & Vægt

Årgangsmodel 2019
Størrelse L
Greb højde 84-104 cm
Kropshøjde
185-210 cm
Maksimale brugervægt
150 kg
Guarantee 10 år ekskl. dele udsat for normal slid
Klik på fanen ovenfor for at se alle dimensioner, vægt og alle tekniske detaljer på denne model.
Veloped Trek 14er er afprøvet og fuldt ud godkendt i henhold til den europæiske standard for rollatorer / walkers (ISO-11199). Den er også mærket CE.

Funktioner & Egenskaber

Veloped Trek 14er udstyret med følgende funktioner og egenskaber:

14" Big Wheels

14" Big Wheels. Præstation er alt.

Et større hjul præsterer simpelthen bedre end et mindre hjul. Med 14”/36 cm større hjul, vil du kunne overkomme forhindringer og ujævn grund, og dit komfortniveau vil stige på enhver ujævn overflade.

Hvorfor større hjul? »
Foldbar ramme

Foldbar ramme. Nem opbevaring.

Ved at trykke på knapperne på den teleskopiske sammenklappelige ramme, kan du folde Velopeden i to trin. Når det er halvt foldet, kan det stadig rulle når du skubber det, og du kan nemt passere smalle døråbninger m.m.

Sådan folder du »
Trionic klatrehjul

Trionic klatrehjul. Overkom alle forhindringer.

Med det unikke og patenterede Trionic Klatrehjul, vil du nemt overkomme op til 13 cm høje forhindringer såsom kantsten, sten og rødder, uden at være nødt til at løfte Velopeden.

Hvorfor større hjul? »

Skub Sædet Frem. Nyd en oprejst holdning.

Når sædet er skubbet frem, tilbyder Velopeden massere af gangplads indenfor rammen. Dette betyder at du kan gå tættere på greb håndtagene, hvilket automatisk resulterer i en mere oprejst og ergonomisk korrekt kropsholdning. Det u-formede og ergonomiske greb stangen tilbyder flere grebspositioner, og mens siddende fungerer det som rygstøtte. Greb stangen kan frit højde justeres for at tilpasse din kropshøjde perfekt.

Yderligere Fordele »
Skub Sædet Frem

Pneumatiske dæk

Pneumatiske dæk. Præstation er Alt.

Veloped Trek 14er er udstyret med pneumatiske dæk, der tilbyder dig en blødere kørsel og uovertruffen komfort. Da de ikke forårsager vibrationer ligesom massive dæk gør, er du mindre tilbøjelige til at lide smerte og ubehag.

Fremragende komfort »
Terrænbremser

Terrænbremser. Sikkerhed frem for alt.

Takket være Trionic terrænbremsesystemet kan du altid stole på en optimal bremseevne, uanset om du er til fods i solskin, silende regn eller dyb sne. Bremserne er fuldt beskyttet mod snavs, vand og sne.

Valgfrit Sikkerhed »
Trionic bremsehåndtag

Trionic bremsehåndtag. Ikke mere plastik.

Aluminiumsbremsegrebet tilbyder dig en følelse af robusthed og høj kvalitet. Når du aktiverer parkeringsbremsen er parkeringstriggeren nem at betjene, og den giver dig tre forskellige muligheder for at engagere det.

Bevægelses- & parkeringsbremse »

Skub Sædet Frem

Sæde, Kurv, Rygsæk og Taske. Vandafvisende og holdbar.

Det 25 cm dybe sæde kan skydes frem for at tilbyde dig ekstra benplads når du går.

Den rummelige kurv har en lynlåslomme til mindre genstande, med integreret regnslag.

Rygsækken passer fint ind i kurven, og med fuld længde lynlås, du har nem adgang til den hovedrum i rygsækken.

Sæde posen fastgøres på sædet og foldes nemt frem når du ønsker at sidde ned til en pause. Du kan også bruge det som en skuldertaske.

Mere om tekstilkit »

Aftagelige hjul

Aftagelige hjul. Nem at transportere.

Veloped Trek 14er har aftagelige hjul med trykknap quick-release aksler, og du kan hurtigt og nemt afmontere hjulene for at minimere transportvægten og dimensioner.

Læg den ind i din bil »
Prisvindende greb

Prisvindende greb. Perfekt til dine hænder.

Ergon GP1 grebene tilbyder dig meget komfortable greb. De er ergonomisk og fordeler den vægt du ligger på dem jævnt. Grebene er vinkel-justerbare og kommer i størrelserne S & L.

Ergon GP1 greb »
Terrængående design

Terrængående design. Nyd udendørs.

Takket være dens 3-hjulsdesign, det patenterede klatringshjul og de betydeligt større hjul, er Veloped det eneste rigtige terrængående walker/rollator i verden. Når du går på ujævn vej og ru jord, slår Velopeden enhver rollator, til enhver tid.

Terrængående »

Ny Veloped ramme

Ny Veloped ramme. Stærkere, Køligere, Bedre.

For 2017 modellen, har vi udviklet en helt ny Veloped ramme. Stellet er svejset fra unikke hydroformede 6061 legeringsslanger, som garanterer dig mange års hård brug. 2-lags pulverlakering og et cool mærkat kit giver et fantastisk udseende.

Ny Veloped ramme »
100% rustfrit stål

100% rustfrit stål. Ægte udendørs kvalitet.

Trionic har længe brugt skruer, møtrikker, skiver, aksler og små dele fremstillet af rustfrit stål. I 2017 har nye Veloped modeller også kuglelejer og quick-release aksler fremstillede af rustfrit stål.

100% rustfrit stål »
Trionic X-Country Dæk

Trionic X-Country Dæk. Lettere, blødere, hurtigere.

Punkterbeskyttelse, hud vægge, reflekterende logoer og en krop fremstillet af høj kvalitet 60 TPI væv som er smidigt og meget stærkt. For Dig tilbyder det nye Trionic X-Country dæk lettere vægt, et højere komfortniveau og et bedre greb.

Trionic X-Country Dæk »

Tilpasse din Veloped Trek 14er

Vi er alle unikke, og vi har forskellige præferencer og krav. Ved bestilling kan du vælge mellem forskellige dæk, slanger og greb, for at tilpasse din Veloped Trek 14er efter dine behov.

Grebsmuligheder

Grebsmuligheder. Tag dem på som var det en handske.

Tilpas dit cockpit med forskellige grebsmuligheder. De ergonomiske greb tilbydes i to materialer, gummi og BioKork, og i to størrelser; S (6,5-8,5) og L (8,5-12,0).

Grebsmuligheder »
Dæk muligheder

Dæk muligheder. Optimer din tur.

Du kan vælge mellem tre forskellige dæk der passer til forskellige typer af underlag og terræn, alt afhængigt af hvor du vil bruge din Veloped Trek 14er.

Dæk muligheder »
Slanger muligheder

Slanger muligheder. Luftaffjedring.

Indre luftslanger tilbyder en enkel, men effektiv affjedring. Du kan vælge mellem to forskellige rør, fra CST og Schwalbe.

Slanger muligheder »

User Guides

Dokumentation for dette produkt indeholder manualer og instruktioner nedenfor. Du kan vælge at se dokumentation online eller downloade det til lokalt brug.

Kundeanmeldelser

Matthew
Stor oplevelse hele vejen rundt!
Jeg har travet min del af mil i ørkenen og den når overalt. Træningen har bragt mig til et punkt, hvor jeg kan gå uden den. Selv når jeg havde punkterede hjul fra tornebuske--noget alle cyklister hader--blev de let klaret i en cykelbutik. Trionic er en fornøjelse at beskæftige sig med.
Johanne
Fantastisk!!
Jeg er vildt forelsket i Trionic Veloped Trek 14er! Jeg har forskellige sundhedsmæssige problemer, som påvirker mit liv på mange måder. Jeg er stadig rimelig ung på 38, og fører stadig så aktiv en livsstil som muligt - trods mine mobilitetsproblemer. Jeg nyder vandreture i skoven og bakker - og jeg er også en klasse III Para Equestrian dressurrytter, så jeg havde brug for noget mere stabilt end en stok eller krykker, der kunne håndtere svært terræn, som er der hvor Trek 14er kommer ind i billedet. I modsætning til regelmæssige rollatorere, er den designet til at håndtere rå/ujævnt terræn, den er robust nok til at støtte mig, men stadig let nok for mig at løfte ind og ud af min bil osv. Den har et sæde til når jeg skal stoppe og hvile og også to meget praktiske tasker, der kan tilsluttes Veloped, eller fjernes hvis de ikke er nødvendige. Den er en stor hjælp for mig rundt omkring i stalden også, ikke noget med at bære tunge spande eller høballer, jeg putter dem bare op på Veloped og tager afsted! Den bliver også en fantastisk hjælp når jeg er væk til konkurrencer - intet kan måle sig med dens alsidighed ! Åh, nævne jeg at den ser god ud?! Veloped er ikke kun nyttig, men den er æstetisk tiltalende også, tør jeg sige ganske stilfuld! Den har givet mig langt mere tillid til at gå ude alene også, eftersom Veloped kan bære alt hvad jeg har brug for. Den eneste negative side, efter min mening er prisen... men den er absolut værd hver en krone. Hvis du ønsker at komme derud med stil og med selvtillid - er Veloped for dig!!
Janis
Fantastisk når det gælder tilgængelighed!
Min Veloped Trek er begyndt at ændre mit liv. Min førerhund og jeg kan gå lange eller korte ture. Når jeg føler mig mest ude af balance, bruger jeg Veloped, fordi den giver mig mere stabilitet end andre gangstativer. 14 tommer hjul og dæk giver en stille gang i bygninger. Min læge fik oplysningerne om denne rollator til at dele med andre patienter. Jeg anbefaler den varmt det til nogen, der har brug for en rollator og ønsker at være udenfor mere. Oshin var meget, meget hjælpsom med at besvare mine spørgsmål og med at hjælpe mig når jeg havde brug for en vareforklaring... ikke på grund af produktet men på grund af min hjerne. Jeg ville bare ønske den var norsk, ikke svensk... bare for sjov!
Janis
Fantastisk når det gælder tilgængelighed!
Min Veloped Trek er begyndt at ændre mit liv. Min førerhund og jeg kan gå lange eller korte ture. Når jeg føler mig mest ude af balance, bruger jeg Veloped, fordi den giver mig mere stabilitet end andre gangstativer. 14 tommer hjul og dæk giver en stille gang i bygninger. Min læge fik oplysningerne om denne rollator til at dele med andre patienter. Jeg anbefaler den varmt det til nogen, der har brug for en rollator og ønsker at være udenfor mere. Oshin var meget, meget hjælpsom med at besvare mine spørgsmål og med at hjælpe mig når jeg havde brug for en vareforklaring... ikke på grund af produktet men på grund af min hjerne. Jeg ville bare ønske den var norsk, ikke svensk... bare for sjov!
Eileen
Nyt livssyn!
Jeg er 84, og har en skæv rygsøjle som følge af en motorulykke for fem år siden, hvilket betyder, at det er smertefuldt for mig at holde mig selv oprejst. Jeg havde ikke kunnet tage min daglige gåtur i de sidste par måneder, og jeg havde ikke været i stand til at stå og snakke med folk. Siden jeg ikke har kunne gå har jeg følt mig svagere.
Jeg har haft min Veloped i en uge, og den gør det muligt for mig at gå oprejst og ganske hurtigt. Den klarer sig godt med min grussti, ujævnt græs og det ujævnt landterræn hvor jeg bor. Hvis jeg træffer en ven, støtter den mig mens jeg står og sludrer.

Jeg bor i sådan et blæsende sted at enhver havebænk jeg har placeret på pæne steder er siden blæst væk og har været nødt til at blive sat i læ. Jeg kan nu gå ned til min dam og sidde og se det vilde liv med min Veloped.

Jeg ser frem til at opdage flere ting, der er blevet muligt for mig igen, såsom at gå til udstillinger, markeder og så videre.

Jeg er meget taknemmelig for at have fundet sådan en veldesignet omvandrende støtte, der er så meget mere end blot det.
Jan
Fremragende hjælpemiddel
God fyldestgørende hjemmeside
Venlig kompetent salgsforhandling og post.
Hjemmesidens bestillingsformular virkede ikke.

Veloped er et fremragende hjælpemiddel. Stabil og samtidig handy med et flot udseende. Det kan undre, at ikke alle rullende hjælpemidller til handicappede er fremstillde efter Velopeds principper.
Dimensioner & Vægt
Rammestørrelse: L
Greb højde (justerbar): 84 - 104 cm
Anbefalet kropshøjde: 185 - 210 cm
Længde: 107 cm
Bredde: 79 cm
Grebsbredde (center-center): 48 cm
Sædehøjde: 65 cm
Sæde bredde: 44 cm
Sædedybde: 25 cm
Foldede Dimensioner
Højde: 84 cm
Længde: 111 cm
Bredde: 42 cm
Transportsdimensioner - foldet uden hjul & tasker
Højde: 68 cm
Længde: 84 cm
Bredde: 42 cm
Transportvægt - uden hjul & tasker
Transport vægt: 8,3 kg
Brugervægt
Maksimale brugervægt: 150 kg
Produktvægt
Total vægt: 14,6 kg
Tekstildele - Sæde, Kurv, Rygsæk & Sædetaske
Sædebase: 600D polyester, vandafvisende w. PU-dækslet på bagsiden
Sædebetræk: 600D polyester, vandafvisende w. PU-dækslet på bagsiden
Kurv: 600D polyester, vandafvisende w. PU-dækslet på bagsiden
Rygsæk: 600D polyester, vandafvisende w. PU-dækslet på bagsiden
Sædetaske: 600D polyester, vandafvisende w. PU-dækslet på bagsiden
Reflekser: 3 ramme- & 2 grebsreflektorer
Hjul
Hjulstørrelse: 14" / 36 cm
Dæk type: Luftpresset / dæk + slange
Dæk: Trionic X-Country med punkteringsbeskyttelse
Slanger: Butylgummi med Schraeder/bil ventil
Dækdimension (tommer): 14 x 2.2"
Dækdimension mm: 360-57 (ydre diameter-bredde)
Fælgen: PA6+15%GF sprøjtestøbt rand med 3 x 2 eger fremstillet af glasfiber med forstærket højkvalitets nylon plast
Kuglelejer: Rustfrit stål / 2 stk pr. hjul
Dæk muligheder: • Schwalbe Big Apple
Ramme & Fork affjedring
Ramme: 6061-T6 aluminium, fremstillet af maskinformede, TIG-svejsede og T6 varmebehandlede aluminiumsrør (ingen plastik dele)
Fork affjedring: Trionic Klatringshjul - Patenteret Lavet af ekstruderet 6061-T6 aluminiumsdele
Headset: Trionic system med 2 Kuglelejer
Bremser
Bremser: Trionic Multiterræn hub bremser
Bremsehåndtag: Trionic fulde aluminiums-bremse løftestænger med Kraton gummifinger overflade
Bremsefunktioner: Bevægelses- & parkeringsbremse
Grebsbar & Greb
Grebsbar: 6061-T6 aluminium (ingen plastik dele)
Greb: Ergon GP1 greb størrelse L 8.5-12
Ergonomisk & justerbar (vinkel)
Grebsmuligheder (opgradering)
Ergon GP1 størrelse S 6.5-8.5
• Ergon GP1 BioKork størrelse S 6.5-8.5
• Ergon GP1 BioKork størrelse L 8.5-12
indlæser
360 images