Vi er afhængige af cookies til at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

11 feb 2018

Ændrer liv over hele verden

Et innovativt produkt, som kan ændre millioner af liv, og det er lige det som Trionic Veloped gør. Åbner muligheder over hele verden, er Veloped kendt som den eneste off-road walker på markedet. Fra den Svenske sne til strandene i Australien til bjergene til gåture på vandrestier overalt, Trionics Veloped gør udendørs liv muligt for folk i alle aldre, der tidligere kæmpede med forskellige handicap. Designet og udviklet i Sverige, Veloped har forbedret sundhed og lykke af Pennsylvania bosiddende Jill Groves, 37.

Oprindelige artikel i reelle rejseeventyr skrevet af

Linda Oatman, http://realtraveladventures.com/ Rigtige rejseeventyr

"Det er utroligt hvor meget Trionic Veloped har påvirket mit liv i så kort tid," rapporterede Groves, der begyndte at bruge rollator i August i 2017, hvor hun og hendes mand tog på en cross-country tur i løbet af eclipse. "Jeg har været handicappet i omkring 10 år, med varierende niveauer af funktioner, der påvirker det meste min udholdenhed og min evne til at gå. Jeg har fået flere enheder gennem årene, i forsøget på at finde den bedste mulighed for at tillade mig at forblive aktiv." Jill Groves ejer en overflod af hjælpemidler: alt fra Stokke, krykker til en rollator, en 3-hjulet rollator og en kørestol. Hun stoler mest på sin stok til korte afstande og rollatoren for længere afstande. I 2017 begyndte Groves at blive mere aktiv og eventyrlystne, med støtte fra familie og venner. Hun gik flere 5K velgørenhedsarrangementer med rollator, som var noget nyttig men også lidt af en hindring. Da jeg brugte rollatoren off-road, sad den hele tiden fast i græs og , sten, pinde og bump," mindes Jill.

"Det er forbløffende, hvor meget Trionic Veloped har påvirket mit liv på så kort tid"

Friktionen af rollatoren forårsagede også irritation og vabler på Jill's hænder, hvis hun ikke bar handsker. På grund af disse ulemper begyndte Groves at søge på internettet for en mere brugervenlig rollator, der kunne fungere bedre i off-road miljø. Hun vidste, at øget dæk størrelse ville være vigtigt, og hendes mål var at finde en rollator med hjul, der ville hjælpe i fremtiden på 5K gåture og hendes kommende cross-country ferie. At finde www.trionic.us i løbet af denne web søgning ændrede Jills liv. Trionic Veloped var perfekt til hendes behov.

"Jeg kunne ikke vente til den dag, den ville blive leveret og jeg kunne teste den" siger Jill. Den dag, hvor boxen som var på størrelse med en industri kasse ankom, med to håndtag og forstærket med plast (gør selv leveringen meget nemmere for medarbejderen !), Det var spændende. Monteringsvejledningen var meget let at følge,"sagde Jill. "Dybest set behøvede jeg bare at fastgøre dæk og justere håndtag højden."

Veloped`s dæk er lette at løsne med et tryk på en knap, gør rollatoren enkel at transportere, og håndtagene har nummereret hak for påmindelser om foretrukne indstillinger. Det var kærlighed ved første skridt til Jill Groves den sommerdag.

"Jeg prøvede Veloped i gården. Jeg kunne nemt gå på græs, og over trærødder og fliser. Jeg testede det endda ved at rulle den over en stenbålplads, der var stablet med små træstammer og pinde. Intet af dette stoppede Veloped, og jeg var forelsket i den." En uge efter den Veloped`s ankomst, brugte Jill den for de næste 5K.

"Jeg gik hurtigere end jeg havde gjort med nogen af de andre," siger Jill. "Jeg var i stand til at gå uden at falde eller blive fanget på noget, herunder kantsten, sten og kloak afløb, alle der ville have hæmmet en regelmæssig rollator. Det glidende sæde giver mulighed for plads til at gå indenvendig med rollatoren for bedre støtte, og giver mig den mulighed for at tage større skridt uden at ramme rollatoren med mine fødder eller skinneben. Kurven er fantastisk til at holde flasker med vand og andre varer uden frygt for at de falder ud. Den har endda et indbygget skjul til at beskytte varer i kurven fra regn." Veloped tiltrak masser af opmærksomhed den dag, med mange der spurgte om den terrængående rollator

"Fordi det ikke ligner en regelmæssig rollator, jeg følte mig mindre handicappet og mere bemyndiget," sagde Jill. "For første gang i flere år, holdt jeg ved med ikke-handicappede mennesker... og under et løb!" Så kom den planlagte cross-country tur med hendes mand Derrick. The Groves var på rejse i en lille bil, men transport af Veloped var ikke noget problem. De satte rollatoren op på et cykel rack på bagsiden af køretøjet. Første stop var en campingplads i Missouri, hvor Groves ville se formørkelsen

"Fordi det ikke ligner en standart rollator, følte jeg mig mindre handicappet og mere bemyndiget," sagde Jill.

"Jeg var i stand til at gå over til campingpladsen, og jeg brugte Veloped til at bære mit vasketøj, da det var tid til at vaske ," rapporterede Jill. "Ejeren af campingpladsen anvendte en rollator , men jeg introducerede hende til Veloped og hun elskede den. Hun brugte den til at komme omkring campingpladsen og til personligt at besøge hver campingplads." Efter den hele formørkelse af solen fortsatte Groves videre til Arkansas, hvor de ville besøge et perle-mine felt. Det var der, Jill gav Veloped kælenavnet "Jasper," perlen som Groves gravede mest op.

"Det var hektar af dyrkede mark med et par grus veje. Det eneste, der stoppede Veloped var de dybe rækker af jord. Jeg var i stand til at komme rundt omkring alle andre steder, herunder mudrede stier hvor andre ikke ønsker at gå. Jeg var også i stand til at gå rundt i byen hvor vi boede, og besøge butikker og restauranter. Ikke alle områder havde fortove, men jeg var i stand til at holde ud som om der var." Hvis det lyder som om at Veloped er magi, er det.

"Klatring op til toppen af Mount Mitchell var vores næste destination," siger Jill. Veloped hjalp mig til at gå hele vejen op til toppen af udkigs området." Groves ser frem til fremtidige skjulte eventyr, der uden Veloped var utilgængelige. Groves endelige destination var North Carolina, hvor de besøgte flere strande langs kysten.

"Fordi det ikke ligner en standart rollator, følte jeg mig mindre handicappet og mere bemyndiget," sagde Jill.

"Jeg havde min frygt og jeg troede, at måske Veloped havde mødt sin overmand, og at jeg ville have den normale kamp eller manglende evne til at gå på tør sandet og ned til vandkanten," mindes Jill. "Du kan tro, jeg var forkert på den! Jeg gik lige op på stranden og ned til vandet uden en kamp eller miste min balance. Det er omkring ti år, siden jeg kunne gøre det! Jeg var derefter i stand til at tage en romantisk gåtur langs brændingen ved solnedgang med min mand. Det føltes så godt; Jeg ønskede ikke at forlade sidst på aftenen." Jills tur var en absolut drøm, sagde hun, og hun var begejstret ved at være i stand til at deltage i aktiviteter, der ville have været umuligt uden Trionic Veloped.

Og nu, fremtiden ser lys ud for Jill Groves, med Jasper i hendes liv.

"Veloped har virkelig forbedret mit liv og min tillid til mig selv at gøre mere og udforske mange flere nye eventyr i fremtiden," siger Jill.

Trionic virksomheden blev grundlagt af et par unge mænd i Sverige, for at ændre og forbedre liv over hele verden. Handicap er blevet evne, og det umulige er blevet muligt.

Denne artikel er først offentliggjort i reelle rejse eventyr besøg for flere rejseberetninger