Vi er afhængige af cookies til at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

10 års garanti*

Trionic garanterer alle originale dele på Veloped og Walker i en periode på ti år fra datoen for købet, bortset fra dele, der er omfattet af normal slitage; dæk, rør, bremseklodser, bremsekabler, bremsekabelhylstre, grebs- og tekstildele.

Den ovenstående garanti er begrænset til reparation eller udskiftning af en defekt del eller defekte dele og er den eneste løsning af garantien. Krav i henhold til denne garanti bør ledsages af et foto af den defekte del, en beskrivelse af fejlen, løbenummeret på din Veloped eller Walker, og en kopi af den originale købsleverance. Garantien dækker kun Velopeds/Walkers købt direkte fra Trionic, eller gennem en autoriseret Trionic forhandler.

Garantien dækker ikke normal slitage, forkert montering eller opfølgende vedligeholdelse, installation af dele eller tilbehør ikke oprindeligt tilsigtede eller kompatibel med Veloped/Walker som den er solgt, skader eller fejl der skyldes uheld, misbrug eller forsømmelighed, eller ændring af rammen eller komponenter.

Hvis udskiftning af en defekt del kræver en dygtig mekaniker, eller person med bemyndigelse af Trionic til at foretage reparationer, vil Trionic kontakte en cykelforhandler eller en mobilitetsbutik, i nærheden af kundens adresse for at få den del/komponent udskiftet. Udgifter til reparation vil blive betalt af Trionic.