Vi er afhængige af cookies til at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

14 dages returret

returret & gratis retur fragt

For levering af en Veloped / Rollator til lande inden for EU;

  • Hvis du ikke er tilfreds med den leverede Veloped eller Rollator, er du garanteret ret til at returnere den inden for 14 dage efter levering uden at skulle forklare årsagen til returneringen.
  • Omkostningerne ved returvare leverancen af Veloped / Rollator vil blive betalt af Trionic Sverige AB, forudsat at varen returneres i samme tilstand som det blev leveret, dvs.. nye, og i sin original emballage. Varer ikke egnet til pakke forsendelse vil blive indsamlet fra din hjemadresse.
  • Den gratis retur vare politik gælder for alle lande inden for EU

Du er også garanteret en 14 dages returret for mindre ordrer af tilbehør, reservedele, osv. men du er derefter ansvarlig for omkostningerne ved den returfragten

Ønsket om at returnere varer og få købesummen tilbagebetalt skal rettes til:

Trionic Sverige AB, Märstagatan 8, SE-75323 Uppsala, Sverige
e-mail: info@trionic.se
Telefon: +46-8-522 100 50

Konsekvenserne af en returnering

I tilfælde af en effektiv produkt retur, hver part er forpligtet til returnere eventuelle præstation modtog og kompensere den anden for nogen fordele afledt (f.eks. rekreative for brug). Hvis du kan ikke helt eller delvis returnere varerne som du har modtaget, eller kun i stand til at returnere varerne i forringet tilstand, du skal være forpligtet til at yde erstatning for tab af værdi. Dette gælder ikke hvis den forringede tilstand skyldes testning som kunne have været udført på en detailforretning. Du kan undgå forpligtelsen til at yde erstatning for tab af værdi ved at ikke tage varen i brug, som om det var dine egne og ved at afstå fra enhver handling som ville forringe deres værdi.

Leverancer til lande uden for EU

For levering til et land uden for EU. Trionic tilbyder ikke nogen form for returret, medmindre det leverede produkt er defekt eller hvis det leverede produkt ikke svarer til det bestilte produkt.