Vi er afhængige af cookies til at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

2 okt 2018

Ahhhh Trionic hvor meget elsker jeg dig? - Lad mig fortælle hvor meget!

Godt udseende, stærk, let og i stand til at klare alle former for terræn! Der er så meget at elske! Efter at have anvendt Trionic rollatoren i over to år er jeg fuldstændigt tilfreds! Jeg kan stærkt anbefale Trionic.

Det er rigtigt; en af grundene til jeg elsker min Trionic 12er rollator er fordi den ser så cool ud! Ja jeg ved godt det lyder overfladisk - men det er vigtigt. Jeg er en aktiv 53-årig med to teenagere og jeg har haft multipel sclerose (MS) i over femogtyve år. Når jeg går rundt med min Trionic får den al opmærksomheden i stedet for mine svage ben!! Men det er ikke det hele... denne rollator har meget mere at tilbyde end blot et godt udseende. Trionic rollatoren er solid og stabil og dog let nok til at jeg kan løfte den ind og ud af bilen uden besvær! Trionic rollatoren har bremser der fungerer i regnvejr! Hjulene - bremserne - stilen og den fine konstruktion gør, at jeg har det fint med at skubbe denne skønhed rundt! Den gode fornemmelse skubber mig fremad!

”Trionic rollatoren har bremser der fungerer i regnvejr!”

Det var i 1991 og jeg var 26 år gammel da lægen fortalte mig at den optiske neuritis og den snurren jeg havde i mine ekstremiteter højst sandsynligt ville udvikle sig til MS. “Få valgt dig en rullestol og forbered dig på at være invalid“ sagde han til mig... Men jeg er pænt stædig, så mit svar var at blive så aktiv som overhovedet muligt.

Hvorfor? Mest fordi jeg ville bevæge mig så længe jeg stadig kunne. Jeg holdt op med at tage elevatorer - trapper for mig! Vi boede i Marin county, lidt nord for San Francisco på det tidspunkt og jeg holdt øjeblikkeligt op med at køre på arbejde og begyndte i stedet at tage min mountainbike.

I løbet af et år var jeg i stand til at cykle op ad Mt. Tamalpais i Marin! Det er en 2,000 fod (610 meter) stejl tur opad! Det viser sig at alle de bedste undersøgelser viser, at motion er den bedste ting folk med MS kan gøre, for at forhindre at sygdommen udvikler sig yderligere! Hvor var jeg heldig!!

Det er nu syvogtyve år senere og min mobilitet er lige så stille blevet mere begrænset. I dag er jeg heldig nok at bo i en lille kyst-by i Nord-Californien nord for San Francisco. Uheldigvis er vores lille by vanskelig for en konventionel rollator - nogle af vores fortove er ren græs!

Vi har nogle brostensgader og mange grusstier.. Trionic klarer det hele med lethed. Ja, jeg har MS, men livet er stadig fuldt af eventyr! Jeg er ikke færdig med at leve. Jeg har stadig meget jeg skal udforske - jeg har stadig meget at give! Med min Trionic kan jeg nyde grusstierne langs kysten. Med min Trionic kan jeg udforske de botaniske haver med mine børn. Med min Trionic kan jeg færdes overalt i Mendocino Village... med min Trionic rollator kan jeg leve! - Tjek dem ud på www.trionic.us

Tak for den hjælpende hånd,

James N - Trionic bruger siden 2016