Vi er afhængige af cookies til at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.
'

Hvorfor denne sammankrøbne kropsholdning?

Mange rollatorbrugere går med en sammenkrøben ryg, som naturligvis er meget trættende og ergonomisk ufordelagtig. Dette er ofte forårsaget fordi sædet på konventionelle rollatorer er placeret for tæt på benene, og der ikke er tilstrækkelig plads til benene, når du går. Som et resultat er brugeren nødt til at gå langt bag rollatoren, og den sammenkrøbne stilling kommer automatisk.

Oprejst Holdning

Når sædet er skubbet frem, tilbyder Velopeden massere af gangplads indenfor rammen. Dette betyder at du kan gå tættere på grebshåndtagene, hvilket automatisk resulterer i en mere oprejst og ergonomisk korrekt kropsholdning.

Det er også afgørende at du justerer grebet til den korrekte højde, og grebet på Veloped er naturligvis højde-justerbar. Når du står oprejst, med dine sko på og med armene hængende i en afslappet tilstand langs din krop (albue let bøjet), indstil grebet til håndledshøjde. Med grebet i håndledshøjde, kan du gå tættere på grebet, hvilket resulterer i en mere oprejst kropsholdning og en mere vertikal vægtfordeling.

Ergonomisk grebsbar

Velopeds U-ormede grebsbar tilbyder flere grebspositioner, og under længere ture kan du ændre din håndposition for at lindre dine led og undgå en statisk arbejdsstilling. Grebsbaren kan indstilles på din valgte højde, fri for faste intervaller. Når du sidder fungerer grebsbarren som et ryglæn.