Patent - Trionic Klatringshjul

Veloped er udstyret med det unikke og patenterede Trionic Klatringshjulet, som øger evnen til at overkomme forskellige former for forhindringer, når du går udendørs.

Forhindringer overalt

At overkomme forhindringer som kantsten, rødder og sten er et meget almindeligt problem blandt rollator brugere. Hvis forhindringen er højere end 2-4 cm (afhængigt af hjulstørrelse), skal rollatoren løftes for at passere hindringen. Hvis brugeren er tvunget til at løfte rollatoren, eller til at udføre nogle andre manøvre for at overkomme forhindringen, har rollatoren helt mistet sin vigtigste funktion - at tilbyde støtte.


Ægte multi-terrængående maskine.

Klatreevner & Affjedring

Veloped er udstyret med Trionic Klatringshjulet (Patent), som øger evnen til at overkomme forskellige former for forhindringer, når du går udendørs.

Ved at sprede belastningen over to hjul, som er lidt forskudt fra køreretningen, er klatringssekvensen opdelt i to trin. Klatringskapaciteten forstærkes endnu mere gennem en vinklet link arm, der bruger skubbestyrken leveret af brugeren.

Dette giver Veloped en unik funktion, kapacitet til at klatre en 13 cm høj hindring, for eksempel en høj kantsten eller sten.

Når du overvinder en lavere hindring, for eksempel en sænket kantsten på en fodgængerovergang, behøver du kun en brøkdel af den skubbekraft et enkelt hjul kræver.

Den drejelige link arm giver også affjedring. På ujævnt terræn drejer det konstant og affjedrer turen. Affjedringen forvandler en off-road tur med Veloped til en ren fornøjelse.Video

Se videoen og du vil se, hvordan Veloped erobrer kantsten og andre forhindringer med stor lethed!


Ægte multi-terrængående maskine.

Hjul-Justering

Trionic klatringshjulet kan også justeres til forskellige betingelser og terræn.

For overlegen manøvredygtighed, let at dreje og med beholdt klatring er forhjulet rejst med et enkelt justeringshåndtag.

I sin anden position, all-terrain mode, har hjulet en suspensions/klatringsfunktion med øget retningsfasthed; perfekt til off-road tur.

Vi er afhængige af cookies til at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.