Vi er afhængige af cookies til at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Trionic Walker Rollator

— den nye Premium Class blandt Rollatorer

Er du på udkig efter en rollator, der tilbyder en komfortabel operation, og som er korrekt designet til udendørs brug? Lad os præsentere den nye Trionic Walker rollator!


Ægte multi-terrængående maskine.

Den Sande Førsteklasses Rullator

Du er unik - så det burde din rollator også være!

Den banebrydende Trionic Walker er den nye førsteklasse blandt rollatorer. Walker's design fremmer en aktiv livsstil og bringer rollatoren ind i det 3. århundrede.

Trionic Walker rollatorer tilbyder flere nyheder; Syncro styretøj, Multi-Terræn bremser, pneumatiske eller "Supersoft" PU dæk, fuldt aluminiumstel og flere Opgraderings-valgmuligheder.

Afhængigt af dine foretrukne brugsområder, kan du vælge mellem 3 forskellige modeller;

 • Walker 9er med 9"/ 23 cm store hjul og SuperSoft PU solide dæk.
 • Walker 12er med 12"/ 31 cm store hjul og pneumatiske dæk.
 • Walker 14er med 14"/ 36 cm store hjul og pneumatiske dæk.
De nye Trionic Walkers er alle udstyret men en synkroniseret styretøjsfunktion, som helt fjerner problemer med rystende og skæve hjul (patentanmeldt).

Ægte multi-terrængående maskine.

Vær aktiv - Forbliv aktiv

Vi støtter dig på din vej til en aktiv og mobile fremtid.

Sæt dig selv det mål, at gå en smule mere end du gør normalt på daglig basis. Gå til supermarkedet eller gå en tur i parken.

Vores rollatorer er specielt designet til udendørs brug og de fremmer både din mobilitet og din sundhed!Unikke funktioner

Som Trionic designere accepterer vi ikke mindre end fremragende kvalitet i alt hvad vi skaber.

Se videon for at lære mere om de unikke egenskaber og funktioner som Trionic Walker rollatorer har!


Ægte multi-terrængående maskine.

Nyd udendørs

Når du tilbringer tid i naturen oplades dine batterier og det giver dig positiv og grøn energi til at administrere din hverdag på en lettere måde.

Udelivet er beroligende, det heler og det giver dig fornyet energi. Det forbinder intellektet med sjælen og det bringer kroppen tilbage i balance.

Fotoet viser Thomas Niebergall ude at gå med sin Walker 14er Rollator i Slesvig-Holsten i Tyskland.


Ægte multi-terrængående maskine.

Gå i byens gader

Gå uf for at handle dagligvarer, besøge venner og familie eller simpelthen nyde byen til fods.

Walker Rollatoren vil være din trofaste støtte i byområder.


Ægte multi-terrængående maskine.

Trionic Syncro - Patenteret.

Rystende og skæve hjul er ofte nævnt af rollatorbrugere som værende et stort problemområde. Når du går på ujævnt terræn med en 4-hjulet rollator, mister et af de drejelige hjul før eller siden kontakten med jorden, begynder at ryste og genvinder derefter sin kontakt med jorden i en skæv position. Som følge heraf, stopper rollatoren ofte brat, og der er en betydelig risiko for at brugeren snubler eller endda falde over.

Den nye Trionic Walker er udstyret men en synkroniseret styretøjetsfunktion, som helt fjerner problemer med rystende hjul.

Ved at forbinde de drejelige hjul med hinanden gennem et trisse/timingsbælte-arrangement, styrer de to hjul i fællesskab. Hvis et drejeligt hjul pludselig mister kontakten med jorden, vil det andet hjul stadig holde det placeret i din ønskede gang-retning.

En ekstra centraltrisse garanterer, at du vil nyde den samme type styreapparat din bil tilbyder, kaldet "Ackermann styretøjs geometri". Når du drejer, kan det inderste hjul dreje på en lidt skarpere vinkel end det ydre hjul.

Takket være dens smarte design, bliver funktion af Trionic Syncro Steering ikke berørt når du folder og udfolder rollatoren.En meget jævn kørsel

Takket være de pneumatiske dæk, Syncro styring og de større hjul tilbyder Walker dig en meget glat og behagelig ride.

Se videoen og du vil se, hvor roligt og kontrolleret Walker ruller langs brosten, sammenlignet med den barske og ubehageligt kørsel på en konventionel rollator!


Ægte multi-terrængående maskine.

Pneumatiske Dæk — Top komfort

Konventionelle rollatorer har stenhårde, solide dæk, der intet tilbyder, når det gælder komfort, når du gå på brosten, grus og ujævnt terræn. Mange rollator-brugere er tvunget til at plage sig selv blot for at tage i supermarkedet, og brugen af en rollator forårsager ofte alvorlige smerter i hænder, albuer og skuldre.

Walker 12er og Walker 14er er udstyret med luft-pressede dæk. Der er flere fordele med luft-pressede dæk; de tilbyder dig en blød og smidig tur og en uovertruffen komfort. Da de ikke forårsager vibrationer ligesom solide dæk, er du mindre tilbøjelig til at lide smerte og ubehag i dine led, når du går på ujævt terræn

Trionic tilbyde dig forskellige dækindstillinger, og du kan vælge det rigtige dæk til din Walker 12er/14er, alt efter dine krav og dit fortrukne terræn. Du kan vælge mellem luft-pressede dæk fra kvalitetsproducenter Schwalbe, Continental, Innova og Diamondt.

Walker 9er er udstyret med SuperSoft PU solide dæk, der er omkring 50% blødere end de solide dæk på konventionelle rollatorer.


Ægte multi-terrængående maskine.

Større Hjul

Præstationen af en rollator eller et gangstativ er stærkt afhængig af størrelsen på hjulene.

Jo større hjul, des lettere er det at passere forhindringer og ujævnt terræn, og komfortniveauet øges også med hjulstørrelsen.

Et større hjul præsterer simpelthen bedre end et mindre hjul, især udendørs.

Konventionelle rollatorer har normalt kun 8"/ 20 cm små hjul, der næppe formår at overvinde mindre tærskler.

Trionic Walker har 9"/ 23 cm, 12" / 31 cm eller 14 "/ 36 cm store front- og baghjul som standard, alt afhængigt af den valgte model.

Sammenlignet med konventionelle rollatorer med 8"/20 cm små hjul og takket være deres større hjul klarer Walkers hjørner, kantsten, grus og ujævne stier med både større lethed og højere komfort.


Ægte multi-terrængående maskine.

Yderligere Funktioner

Walker rollatoren tilbyder mange unikke og præstationsfremmende funktioner og egenskaber:

 • Højdeindstillelige greb, fri for faste intervaller.
 • Foldbar ramme og aftagelige hjul med quick-release aksler.
 • Sæde anbragt længere fremme for øget benplads når du går.
 • ATB-Multi-Terræn-Bremser for en optimal sikkerhed.
 • Høj kvalitet fuldt Aluminium-Design.
 • Kurv med lynlås-lomme.
 • Bevægelses- & parkeringsbremse
 • Vinkel-justerbart styr.

Vis alle funktioner & egenskaber »Vælg mellem 3 Walker modeller

Trionic tilbyder dig 3 Walker modeller, der har forskellige størrelser hjul;

• 9"/ 23 cm • 12" / 31 cm • 14 "/ 36 cm


Ægte multi-terrængående maskine.

Walker 9er

Combi Rollatoren

Walker 9er er dit perfekte valg, når du er på udkig efter en rollator til brug både indendørs og udendørs.

med sine 9”/23 cm hjul og ekstra bløde PU-dæk du vil nyde stor komfort og en velafbalanceret ydeevne. Walker 9er er den mest kompakte model og den er let og kompakt for nem opbevaring og transport. Det er egnet til både indendørs- og udendørs brug.

Takket være sine hub bremser, er 9eren udstyret med solide PU-dæk af et meget blødere stof end andre premium rollatorer. Dækkene er omkring 50% blødere end konkurrenterne, og dette rejser selvfølgelig dit niveau af komfort, når du for eksempel rammer hindringer eller går langs brostensbelagte gader. De har også en særskilt slidbane, der giver dig et sikkert greb og optimal sikkerhed.

Walker 9eren er afprøvet og fuldt ud godkendt i henhold til den europæiske standard for rollatorer/walkers (ISO-11199). Den er også CE mærket.

Se alle Walker 9er modeller »Ægte multi-terrængående maskine.

Walker 12er

Udendørs rollatoren.

Er du på udkig efter en rollator der klarer sig på brosten og hullede gader?

Så vil Walker 12eren være din trofaste følgesvend, når du er på vej udendørs.

Med Trionic Walker 12er træder du et skridt op i hjulstørrelse til 12"/ 31cm, og denne model er en fantastisk udendørs rollator. For at øge din komfortniveau yderligere, er Walker 12eren udstyret med luft-pressede dæk. 12eren er din perfekte følgesvend når du taget ud for at handle dagligvarer, tager på daglige gåture og du vil nyde udendørslivet. Afhængigt af hvor du oftest vil bruge din Walker 12er har du mulighed for at vælge imellem 3 forskellige dæk.

Dens patenterede syncro styretøj, 12” stor hjul og pneumatiske dæk garanterer dig en meget komfortabel kørsel, og det er perfekt til alle by og udendørs områder.

Walker 12er er afprøvet og fuldt ud godkendt i henhold til den europæiske standard for rollatorer / walkers (ISO-11199). Den er også CE mærket.

Se alle Walker 12er modeller»


Ægte multi-terrængående maskine.

Walker 14er

The Terminator

Når du kun ønsker det bedste. Tronic Walker 14er er verdens første rollator med 14” store hjul..

Ved at indføre Trionic Walker 14er, tager Trionic endnu et skridt ind i fremtiden. Det er den første rollator nogensinde med 14" big hjul (36 cm). Et større hjul præsterer simpelthen bedre end et mindre hjul. Med Walker 14er vil du nyde en hidtil uset rollator oplevelse.

Vi kalder det “terminator” da det efterlader alle de andre rollatorer bagefter, Med denne maskine, kan du gå længere afstande, i et hurtigere tempo og med større lethed!

Walker 14er er afprøvet og fuldt ud godkendt i henhold til den europæiske standard for rollatorer / walkers (ISO-11199). Den er også CE mærket.

Se alle Walker 14er modeller »