Patent - Trionic Syncro Styretøj.

Den nye Trionic Walker er udstyret men en synkroniseret styretøjsfunktion, som helt fjerner problemer med rystende hjul (patentanmeldt).

Rystende & skæve hjul

Rystende og skæve hjul er ofte nævnt af rollatorbrugere som værende et stort problemområde. Når du går på ujævnt terræn med en 4-hjulet rollator, mister et af de drejelige hjul før eller siden kontakten med jorden, begynder at ryste og genvinder derefter sin kontakt med jorden i en skæv position. Som følge heraf, stopper rollatoren ofte brat, og der er en betydelig risiko for at brugeren snubler eller endda falde over.


Ægte multi-terrængående maskine.

Trionic Syncro

Den nye Trionic Walker er udstyret men en synkroniseret styretøjsfunktion, som helt fjerner problemer med rystende hjul (patentanmeldt).

Ved at forbinde de drejelige hjul med hinanden gennem et trisse/timingsbælte-arrangement, styrer de to hjul i fællesskab.

Hvis et drejeligt hjul pludselig mister kontakten med jorden, vil det andet hjul stadig holde det placeret i din ønskede gang-retning.

En ekstra centraltrisse garanterer, at du vil nyde den samme type styreapparat din bil tilbyder, kaldet "Ackermann styretøjs geometri". Når du drejer, kan det inderste hjul dreje på en lidt skarpere vinkel end det ydre hjul.

Takket være dens smarte design, bliver funktionen af Trionic Syncro Steering ikke berørt når du folder og udfolder rollatoren.Video

Se denne video for at se, hvordan funktionen Syncro Steering virker!Video

Denne video viser hvordan rolig og jævnt Trionic Walker ruller på brosten i forhold til den barske og ubehagelige kørsel af en konventionel rollator!

Vi er afhængige af cookies til at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.