Walker Rollator — Funktioner & Egenskaber

Hjulstørrelsen er vigtig

Pneumatiske dæk*. Udjævn din tur.

Konventionelle rollatorer har stenhårde, solide dæk, der intet tilbyder, når det gælder komfort, når du gå på brosten, grus og ujævnt terræn. Brug af en konventionel rollator medfører ofte alvorlige smerter i hænder, albuer og skuldre.

Walker 12er og Walker 14er er udstyret med pneumatiske dæk der tilbyder dig en blødere kørsel og uovertruffen komfort. Da de ikke forårsager vibrationer ligesom massive dæk gør, er du mindre tilbøjelige til at lide smerte og ubehag.

* Walker 9er har "Supersoft" PU dæk.

Pneumatiske dæk »

Sammenfoldelig ramme for smalle passager

Syncro Styretøj. Anti rystende hjul.

Rystende og skæve hjul er ofte nævnt af rollatorbrugere som værende et stort problemområde. Når du går på ujævnt terræn med en 4-hjulet rollator, mister et af de drejelige hjul før eller siden kontakten med jorden, begynder at ryste og genvinder derefter sin kontakt med jorden i en skæv position. Som følge heraf, stopper rollatoren ofte brat, og der er en betydelig risiko for at brugeren snubler eller endda falde over.

Den nye Trionic Walker er udstyret men en synkroniseret styretøjets funktion, som helt fjerner problemer med rystende hjul (patentanmeldt).

Video»

Hjulstørrelsen er vigtig

Større Hjul Præstation er Alt.

Præstationen af en rollator eller et gangstativ er stærkt afhængig af størrelsen på hjulene. Jo større hjul, des lettere er det at passere forhindringer og ujævnt terræn, og komfortniveauet øges også med hjulstørrelsen. Et større hjul præsterer simpelthen bedre end et mindre hjul, især udendørs.

Walkers har 9"/ 23 cm, 12" / 31 cm og 14"/36 cm store for- og baghjul som standard.

Takket være dens større hjul klarer Walkers hjørner, kantsten, sten, og ujævne stier med både større lethed og højere komfort, i forhold til konventionelle rollatorer med 8"/20 cm hjul.

Hvorfor større hjul? »


Forskellige Justeringer. Fremragende Ergonomi.

For at tilbyde dig den bedste ergonomi, er håndtagene justerbare i højden og de kan også vendes udad / indad. Desuden er grebsvinklen justerbar, så du kan finde din optimale håndstilling.

Sammenlignet med andre rollatorer, er sædet placeret længere mod fronten, som betyder at du vil nyde større plads til benene, når du går. Eftersom du derved kan gå tættere til rollatoren, får du automatisk en bedre og mere oprejst kropsholdning.

Yderligere ergonomiske fordele»

Skub sædet frem

Aftagelige hjul

Hurtig Foldning.
Nem opbevaring.

Ved at trække sædehåndtaget opad folder du hurtigt og nemt Walker.

Når den er foldet, står Walker oprejst af sig selv og takket være X-foldemekanisme er det meget kompakt.

Sådan folder du »

Multi-Terrænbremser

Multi-Terrænbremser. Sikkerhed frem for alt.

Takket være Trionic multi-terrænbremsesystemet kan du altid stole på en optimal bremseevne, uanset om du er til fods i solskin, silende regn eller dyb sne. Bremserne er fuldt beskyttet mod snavs, vand og sne.

Optimal sikkerhed »

Trionic bremsehåndtag

Trionic bremsehåndtag. Ikke mere plastik.

Aluminiumsbremsegrebet tilbyder dig en følelse af robusthed og høj kvalitet. Når du aktiverer parkeringsbremsen er parkeringsudløseren nem at betjene, og den giver dig tre forskellige muligheder for at udløse den.

Bevægelses- & parkeringsbremse »


Sæde og Kurv. Vandafvisende & holdbar.

Sædet og kurven er begge lavet af slidstærkt og vandafvisende 600D polyesterstof.

Sædet er placeret længere mod fronten i forhold til andre rollatorer, for at kunne tilbyde dig større benplads når du går.

Kurven har en lynlås lomme til dine værdigenstande, og en 360° reflektor band, som sikrer god synlighed når du går efter mørkets frembrud.

Mere om tekstilkit »

Trionic bremsehåndtag

Aftagelige hjul

Aftagelige hjul.
Nem at transportere.

Walker har aftagelige hjul med quick-release spyd / håndtag.

Du kan hurtigt og nemt afmontere hjulene for at minimere transport vægt og dimensioner.

Video»

Aftagelige hjul

Ergon GP1 greb.
Perfekt til dine hænder.

Ergon GP1 grebene tilbyder dig meget komfortable greb. De er ergonomiske og fordeler den vægt du ligger på dem jævnt.

Grebene er vinkel-justerbare og kommer i størrelserne S & L.

Prisvindende greb »

Nyd udendørs

Jævn Kørsel.
Let på dine led.

Takket være syncro styretøjet, pneumatiske dæk og større hjul, tilbyder Walker dig en meget jævn kørsel og du undgår unødig smerte i dine hænder, albuer og skuldre. *Walker 12er/14er.

Læs mere »


Nye 2017 modeller af Walker 12er & 14er

For 2017 har Trionic udviklet en ny model af Walker 12er og Walker 14er fyldt med yderligere unikke funktioner. Den nye Walker 12er er 0,5 kg lettere og Walker 14er er 0,8 kg lettere.

Opgrader dine greb

Trionic Flex.
Forbedret ydeevne.

En konventionel 4-hjulet rollator får problemer på ujævnt terræn, når et af de fire hjul mister sin kontakt med overfladen. Den nye Trionic Flex funktion giver Walker 12er & 14er ekstra torso flex, så den bliver stående på alle 4 hjul.

Alle 2017 produktnyheder»

Opgrader dine greb

100% rustfrit stål.
Ægte udendørs kvalitet.

Trionic har længe brugt skruer, møtrikker, skiver, aksler og små dele fremstillet af rustfrit stål. I 2017 har Walker 12er/14er også kuglelejer og quick-release aksler fremstillet af rustfrit stål.

Alle 2017 produktnyheder»

Opgrader din greb

Trionic Primera dæk.
Lettere, blødere, hurtigere.

Punkterbeskyttelse, hud vægge, reflekterende logoer og en krop fremstillet af høj kvalitet 60 TPI væv som er smidigt og meget stærkt. Med deres nye Trionic Primera dæk, tilbyder Walker 12er og Walker 14er dig lettere vægt, bedre komfort og en blødere kørsel.

Alle 2017 produktnyheder»


Optimer din tur

Vi er alle unikke, og vi har forskellige præferencer og krav. Ved bestilling kan du vælge mellem forskellige dæk, rør og greb, for at tilpasse din Walker efter dine behov. *Walker 12er/14er.

Opgrader dine greb

Grebsmuligheder.
Tag dem på som var det en handske.

Tilpas dit cockpit med forskellige grebsmuligheder. De ergonomiske greb tilbydes i to materialer, gummi og BioKork, og i to størrelser; S (6,5-8,5) og L (8,5-12,0).

Grebsmuligheder »

Opgrader hjulene

Dæk muligheder 12"/14".
Optimer din tur.

Du kan vælge mellem forskellige dæk, der passer til forskellige typer af underlag og terræn, alt afhængigt af hvor du vil bruge din Walker 12er/14er.

Dæk muligheder»

Opgrader hjulene

Rør muligheder 12"/14".
Luftaffjedring.

Indre luftrør tilbyder en enkel, men effektiv affjedring. Du kan vælge mellem to forskellige rør, fra CST og Schwalbe.

Rørmuligheder »

Vi er afhængige af cookies til at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.